Majoitus

Varaa saaristoloman majoitus Naantalista

Pohjolan Portofino

Lomamatka Naantaliin onnistuu vuoden ympäri. Loman suunnittelu alkaa täydellisen majoituskohteen valinnasta.

Lomamatkat saaristoon

Loma Naantalissa on irtiottoarjessa ja kuin matka ulkomaille kotimaassa. Viehättävä vanha kaupunki, merelliset ulkoilumahdollisuudet, saariston ja pikku kaupungin rauhallisuus ovat omiaan luomaan rentouttavat puitteet lomalle.

Naantalissa on monipuolisia majoitusmahdollisuuksia; idyllisiä puutalohuoneistojaLintulan pikkukoteja, kotoisia aamiaismajoituskohteita, ylellisiä hotelleja, viihtyisiä loma-asuntoja sekä mökkejä ja maatiloja saariston ja maaseudun rauhassa.

Naantalin sijaitsee täydellisellä sijainnilla, omassa rauhassaan meren syleiltävänä. Naantalista on vain 15 minuutin ajomatka Turkuun, bussilla matka taittuu 30-40 minuutissa.

Naantalin hotellit – lomakeitaat täynnä palveluita

Naantali on Suomen vanhimpia kylpyläkaupunkeja ja nykyinen kylpylämiljöö Naantali Spa & Hotel on valittu Suomen parhaaksi hotelliksi vuonna 2019 World Travel Award’seissa. Pääset tutustumaan Naantali Spa:n tarjouksiin kylpylän nettisivuilla.

Kultaranta Resort tarjoaa tyylikästä skandinaavista majoitusta luhtihotellissaan. Golf-kenttien ja saaristoluonnon ympäröimä hotelli- ja klubirakennus ovat nappivalinta luonnonrauhaa arvostavalle matkailijalle. Kultaranta Resortin majoitukset voit varata Visit Naantalin online-varaamosta tai Kultaranta Resortin nettisivujen kautta.

Naantalin pienhotellit – hemmottele itseäsi

Pidätkö idyllisistä ja persoonallisista majoituskohteista? Naantalihan on niitä pullollaan! Tutustu vanhassa kaupungissa tai sen läheisyydessä sijaitseviin aamiaismajoituskohteisiin kuten Hotelli AmandikseenHotel Paloon sekä Hotel Bridget Inniin.

Herttaisissa puutaloissa sijaitsevissa hotelleissa nautit Naantalin idyllistä ainutlaatuisessa miljöössä. 

Naantalin huoneistokohteet – vaivatonta lomailua

Haluatko tietää miltä tuntuisi asua Naantalissa kuin kotonaan? Varaa loman ajaksi mukava huoneisto ja nauti pikkukaupungin idyllistä vaivattomasti. Huoneistokohteet ovat omatoimikohteita, joissa on oma keittiö, wc ja suihku, osassa kohteita on myös oma sauna.

Tutustu Naantalin vanhan kaupungin sydämen ihanaan puutalohuoneistoihin kuten Lintulan Pikkukotien Leivoseen, Peipposeen, Pikku-Lintulaan ja Pääskyseen. Erikokoiset sympaattiset huoneistot sijaitsevat vanhoissa puutaloissa ja ovat omiaan tarjoamaan aitoa Naantali-tunnelmaa.

Myös Majatalo Tuisku sekä Asuntohotelli Kaivo tarjoavat mukavaa huoneistomajoitusta Naantalin vanhassa kapungissa.

Loma saaristossa Naantalissa – lomailua luonnon rauhassa

Hupshei, Naantalissa olet jo saaristossa. Pienen ajomatkan päässä, parin saaren päässä, löydät Taattisten tilan sekä Lomahyppäyksen tilat, joista löytyy monipuolista mökki- ja huonemajoitusta. Velkualla sijaitsevat Pursihuvilat tarjoavat laadukasta huvilamajoitusta isommillekin porukoille.

Aito saariston maaseutu kutsuu lomanviettäjiä nauttimaan hiljaisuudesta ja luonnon rauhasta, pienen ajotmatkan päässä Naantalin ja Turun palveluista.

Osa majoituksista on varattavissa kätevästi Visit Naantalin online-varausjärjestelmästä silloin kun sinulle sopii. Palvelu on avoinna 24/7. Toki voit myös soittaa meille tai laittaa sähköpostia niin autamme sopivan majoituskohteen valinnassa ja voimme tehdä varauksen.

Muista varata ajoissa niin voit valita mieleisesi ainutlaatuisista yöpymispaikoista!

Tekemistä Naantalissa

Naantalissa on parasta se, että pikkukaupungin idyllissä aika kuluu omassa tahdissaan. Vietä päivä ulkoilemalla meren rannalla, pulikoimalla Kylpylän kuohuissa tai tekemällä päiväretkiä lähialueen kohteisiin.

Tässä ehdotuksia Naantaliin: