Shoppailu

Wanha Naantali Kauppa

Wanha Naantali Kauppa -kyltti talon seinässä.

Nostalgisia matkamuistoja ja lahjoja Naantalissa

Wanha Naantali Kauppa on idyllisessä Vanhassakaupungissa sijaitsevat nostalginen putiikki, jossa on runsas valikoima postikortteja ja -merkkejä, lahjatavaraa, matkamuistoja, wanhan ajan karamelleja ja limonaadia sekä nostalgisia joulukoristeita. Kauppa on myös Disney-, Marilyn- ja Elvis-keräilijöiden ehdoton “must” Naantalissa käydessä!

NostalgiaShopilla on verkkokaupan lisäksi kaksi myymälää, joista Wanha Naantali Kauppa Naantalissa on perustettu v. 1998 ja Wanha Turku Kauppa Turun kauppahallissa v. 2003 alkaen. NostalgiaShopin tavoitteena on löytää myytäväksi tuotteita, jotka ovat nostalgisia ja joista tulee hyvälle mielelle.

Tutustu myös muihin Naantalin ostosmahdollisuuksiin.

Wanha Naantali kauppa aukioloajat

Liike on avoinna lauantaisin klo 11-16 ympäri vuoden.

Toukokuusta syyskuun puoliväliin joka päivä klo 11-16 – kesäsesonkina klo 10-18.

Pienen Titanic näyttelyn vitriinissä White Star Linen kolme lautasta ja teekuppeja.

Pieni Titanic -näyttely

Wanha Naantali Kaupassa voi tutustua pieneen Titanic -näyttelyyn. Kaupan vitriinissä on nähtävissä upeita Titanic -aiheisia keräilyesineitä. 

Osa keräilyesineistä ovat kopioita/replikaatteja tavaroista, joita on ollut Titanicin neitsytmatkalla ja osa tuotteista ovat olleet mukana viimeisimmässä Titanic-elokuvassa rekvisiittana, jossa esiintyivät Leonardo diCaprio ja Kate Winslet.

Joitakin Titanic-aiheisia tuotteita on myös myynnissä myymälässä. Titanic-näyttely on jatkuva, eli avoinna aina kun myymäläkin.

Avoinna myös tilauksesta ryhmille ja yksityisille.

Tervetuloa tutustumaan!