Esteetön kohde, Herkuttelupaikat, Esteetön ravintola tai kahvila, Lähialue ja saaristo, Ravintola

Ravintola Pohjakulma

Ravintola Pohjakulman viehättävä julkisivu ja kukkivia kesäkukkia vehreällä pihalla.

Ravintola Pohjakulma tarjoaa herkullista saaristolaisruokaa Rymättylässä

Ravintola Pohjakulma sijaitsee Rymättylässä 13 km päässä Naantalin keskustasta saariston pienen rengastien varrella. Rymättylän Poikon kylään vuonna 1904 rakennettu kyläkoulu on toiminut ravintolana vuodesta 1980 lähtien. Kaikki tarjottava valmistetaan omassa keittiössä perinteisin reseptein tuoreista raaka-aineista.

Ravintola Pohjakulman kauniisti koristeltu kalakakku.

Tervetuloa nauttimaan:

  • runsas saaristolaispöytä sunnuntaisin maaliskuusta jouluun
  • saaristolaislounas juhannuksesta elokuun puoliväliin tiistaista perjantaihin
  • kotiin viemisiksi Pohjakulmassa käsin leivottuja saaristolaislimppuja ja piiraita sekä salaatinkastiketta ym. oman keittiön tuotteita.

Pohjakulma on avoinna tilauksesta ryhmille ympäri vuoden. Valitse tunnelmallinen juhlapaikka perhejuhlille tai vaikkapa yrityksen tilaisuuksiin. Tarjoilu räätälöidään aina toiveiden mukaan.

Pohjakulmassa on n. 200 asiakaspaikkaa, kesällä lisäksi käytössä katettu terassialue ja grillikatos. Pohjakulmalla on A-oikeudet. Vieressä sijaitsee tanssilato ohjelmaa ja tanssia varten. Ravintolalla on iso piha-alue ja parkkipaikka. Pohjakulmassa palvellaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Pitopalvelustamme voi tilata herkkuja niin pieniin kuin suuriinkin tilaisuuksiin. Tutustu Ravintola Pohjakulman palveluihin ravintolan verkkosivuilla.

Tutustu myös muihin Naantalin ravintoloihin.

Ravintola Pohjakulman keltainen pääkuva ja piha. Kukkaruukuissa punaisia kukkia, taustalla metsää ja peltoa. Sininen taivas ja muutamia pilviä.

Esteettömyys Pohjakulmassa

Ravintola Pohjakulman kiinteistö on rakennettu vuonna 1904. Talossa on kynnyksiä, joista pääsee kulkemaan pyörätuolilla avustettuna. Mikäli vieraalla on sähkökäyttöinen pyörätuoli, kynnyksille voidaan asentaa metallinen siirrettävä luiska. Henkilökunta auttaa ravintolatiloissa liikkumisessa aina tarvittaessa.

Invapysäköinti on sallittu Ravintola Pohjakulman pihalla. Ravintolan pääovella on luiska. Ravintolan tiloissa on esteetön wc.

Ravintolassa valmistettu suklaajuustokakku, joka sointuu sävyiltään rusehtavaan kuviolliseen tapettiin.

Ravintola Pohjakulma ja vastuullisuus

Ravintola Pohjakulma toimii ympäristöä kunnioittaen ja ravintolassa pyritään käyttämään mahdollisimman paljon kotimaisia raaka-aineita ja lähituotteita.

Tutustu Ravintola Pohjakulman verkkosivuihin.