Herkuttelupaikat, Kahvila, Vanha kaupunki

Kaivotorin kesäkahvila

Kaivotorin kesäkahvila tarjoaa herkkuja Tuulensuojan sisäpihalla

Kaivotorin kesäkahvila tarjoaa virkistävän tauon kesäpäivään. Meiltä löydät viileät juomat, jäätelöt ja pikkusuolaiset ja tietysti kaiken tarvittavan rentoon kahvihetkeen unohtamatta Sunborn Bakeryn omia leivonnaisia. Kesäkahvila on avoinna kesäkuun puolesta välistä alkaen joka päivä klo 9-20.

Kesäkahvila sijaitsee punaisen Tuulensuoja-nimisen rakennuksen suojaisella sisäpihalla Naantalin rannan läheisyydessä. Pihan ympäristössä on myymälöitä ja matkailuneuvonta.

Kaivotorin Kesäkahvilan läheisyydessä ovat rannan pysäköintialue sekä linja-autopysäkki, jolta lähtevät Muumimaailman parkkialueen bussit. Kesäkahvila onkin mainio levähdyspaikka Naantali-päivän aikana tai juuri ennen kotimatkaa!

Tutustu myös muihin Naantalin kahviloihin.

Esteettömyys Kaivotorin kesäkahvilalla

Kaivotorin kesäkahvilan sijainti Tuulensuojan rakennuksen sisäpihalla on esteetön. Terassipaikat sijaitsevat laatoitetulla pihalla. Kahvilalla ei ole sisätiloja. Tilaukset kioskin luukultta ja henkilökunta auttaa tarvittaessa tuotteiden tuomisessa pöytään.

Yleiset wc-tilat sijaitsevat kesäkahvilan välittömässä läheisyydessä. Lähin Inva-WC sijaitsee Naantalin kirkon huoltorakennuksen yhteydessä (n. 200 m kioskilta).

Kaivotorin Kesäkahvila
Kaivotori, 21100 Naantali