Esteetön kohde, Herkuttelupaikat, Esteetön ravintola tai kahvila, Kahvila, Keskusta ja Naantalin Kylpylä

Cafe Akseli

Cafe Akselin leivoksia ja juustokakkuja kahvilan tiskillä.

Lämminhenkinen lounaskahvila torin laidalla

Cafe Akseli on Naantalin torin laidalla sijaitseva kotoisa ja lämminhenkinen lounaskahvila. Kahvila on koristanut Naantalin toria jo miltei kymmenen vuotta klassisen torivankkurin kanssa!

Torilla Cafe Akselin lisäksi sijaitsee torikahvila Pikku-Lotta, josta pääset maistamaan Naantalin parhaat burgerit, kevyempään nälkään marjaiset smoothiet tai jäätelöt. Cafe Akselissa pääset nauttimaan niin kotitekoisista suolaisista kuin makeista leivonnaisista, tai tilauksesta juhlatarjoilut.

Kahvin ja leivonnaisen seurana voit katsella ympäri kahvilaa olevia taideteoksia, sillä Cafe Akselissa on Naantalin taideyhdistyksen kuukausittain vaihtuvat näyttelyt. Cafe Akselissa viihtyy niin vanhemmat, lapset tai karvakaverit. Tervetuloa nauttimaan suussa sulavia herkkuja Naantalin kahviloiden olohuoneeseen, aina kodikkaaseen Cafe Akseliin!

Esteettömyys ja sosiaalinen vastuullisuus Cafe Akselissa

Cafe Akseliin on esteetön pääsy ja kahvilassa on riittävästi tilaa liikkua apuvälineiden kanssa. Esteetön WC.

Cafe Akseli työllistää mielellään nuoria omiin kahviloihinsa ja tarjoaa työharjoittelupaikkoja. Cafe Akselin omistajan sydäntä lähellä ovat erityisnuoret, joita hänelle on ollut useita työssäoppimassa ja tet-harjoitteluissa.