Esteetön kohde, Herkuttelupaikat, Esteetön ravintola tai kahvila, Kahvila, Keskusta ja Naantalin Kylpylä

Cafe Akseli

Cafe Akselin tiskillä myynnissä olevat leivonnaiset.

Cafe Akseli on lämminhenkinen kahvila torin laidalla

Cafe Akseli on Naantalin torin laidalla sijaitseva kotoisa ja lämminhenkinen kahvila. Kahvila on koristanut Naantalin toria jo yksitoista vuotta klassisen torivankkurin kanssa!

Torilla Cafe Akselin lisäksi sijaitsee torikahvila Pikku-Lotta, josta pääset maistamaan Naantalin parhaat burgerit tai virkistävät jäätelöt. Pikku-Lotta on avoinna keväästä syksyyn. Cafe Akselissa pääset nauttimaan niin kotitekoisista suolaisista kuin makeista leivonnaisista, tai tilauksesta juhlatarjoilut.

Kahvin ja leivonnaisen seurana voit katsella ympäri kahvilaa olevia taideteoksia, sillä Cafe Akselissa on Naantalin taideyhdistyksen kuukausittain vaihtuvat näyttelyt. Cafe Akselissa viihtyy niin vanhemmat, lapset tai karvakaverit. Tervetuloa nauttimaan suussa sulavia herkkuja Naantalin kahviloiden olohuoneeseen, aina kodikkaaseen Cafe Akseliin!

Esteettömyys ja sosiaalinen vastuullisuus Cafe Akselissa

Cafe Akseliin on esteetön pääsy ja kahvilassa on riittävästi tilaa liikkua apuvälineiden kanssa. Kahvilassa on esteetön wc.

Cafe Akseli työllistää mielellään nuoria omiin kahviloihinsa ja tarjoaa työharjoittelupaikkoja. Cafe Akselin omistajan sydäntä lähellä ovat erityisnuoret, joita hänelle on ollut useita työssäoppimassa ja tet-harjoitteluissa.