Vinkit shoppailijan Naantaliin

Kävelijöitä Vanhassakaupungissa Mannerheiminkadulla ja katsomassa putiikkien tarjontaa.

Vinkit Shoppailijan Naantaliin

Vinkit shoppailijan Naantaliin antaa neuvoja idylliseen Naantaliin, joka on lifestyle-matkailijan unelmakohde. Naantali tarjoaa täydellisen sekoituksen pienen puutalokaupungin tunnelmaa, suorastaan välimerellistä fiilistä, maku- ja kulttuurielämyksiä.

Naantalin Vanhastakaupungista ja keskustan ympäristöstä löydät ihastuttavat erikoisputiikit. Naantalissa kannattaakin sukeltaa tutkimusretkelle putiikkien maailmaan ja löytää aidosti ainutlaatuiset matkamuistot, sisustustuotteet, vaatteet sekä asusteet kesän juhliin sekä kotiin.

Naantalin keskustan kivijalkamyymälöiden laadukas tarjonta

Naantali tunnetaan Vanhastakaupungistaan, mutta shoppailukäynnillä kannattaa ehdottomasti poiketa myös idyllisen pienen kaupungin keskustaan. Tullikatu, Uolevi Raaden katu, Tuulensuunkatu sekä Henrikinkadut ympäristöineen ovat täplitettynä laadukkailla erikoisliikkeillä.

Vaateliikkeiden ystävien kannattaa tutustua ainakin kenkäkauppa Diva’s Shoesiin sekä laatuvaatedivari Pikku-PariisiinSisustusliike Living Deauville on aivan omassa kategoriassaan kauniilla sisustustuotteillaan ja lahjatavaroillaan. Keskustan kaduilta löydät myös luontaistuotteetvanhan tavaran kaupan ja valokuvaamon, silmälasit, suutaripalvelut, apteekin, kukkakaupan. Romanttinen Naantali voi innoittaa myös vierailun kulta- ja kelloliike Naantalin Hopeapajaan, jonka upeat hopeakorut tuovat hohtoa asuun kuin asuun.

Shoppailun lomassa on hyvä ottaa aikaa itselleen. Varaa aika Naantalin laadukkaista kampaamoista, hierontapalvelusta, jalkahoitolasta tai Le Sorellen kauneuskeskuksesta. Naantalissa sijaitsee myös kauneudenhoitoalan opetushoitola Laineella.

Naantalin Vanhankaupungin kiehtovat putiikit ovat pullollaan aarteita

Naantalin Vanhakaupunki kukoistaa kesällä ja ihanien kesäputiikkisen sekä pop-myymälöiden syövereissä vierähtää helposti aikaa useampikin hetki.

Mannerheiminkatu on Naantalin Vanhankaupungin pääkatu, joka halkoo värikästä puutalokaupunginosaa. Kadun varrellla jo pienen nähtävyyden maineessa paistatteleva Wanha Naantali Kauppa on pysähdyksen arvoinen paikka. Putiikin syövereistä löytyvät hauskat lahjatavarat, keräilyesineet, sisustustuotteet, vanhan ajan makeiset, limonaadit ja jopa pieni Titanic-aiheinen näyttely! Wanha Naantali Kauppa on auki päivittäin kesäkaudella sekä kauden ulkopuolella ajoittain viikonloppuisin (mm. joulusesonki). Tarkista tarkemmat aukioloajat Wanha Naantali Kaupan verkkosivuilta.

Putiikki Roosasta löydät hurmaavia tuotteita kaikille niille, jotka rakastavat naisellista pukeutumista, rustiikkista sisustusta ja nostalgiaa. Putiikki Roosa on avoinna vuoden ympäri ja ihana myymälä onkin vierailemisen arvoinen putiikki muotitietoiselle shoppailijalle.

Taiteen ystäville Kristiina Turtosen ja Pentti Pullisen galleriat sekä työhuoneet saattavat intouttaa taideostoksille, piipahda siis myös niissä! Pienen matkan päässä Tuulensuunkadulla löytyy myös Pentti Koivikon galleria. Naantalin Taidehuoneella pääset ihastelemaan vaihtuvia näyttelyitä pitkin vuotta, lisää tietoa löydät heidän verkkosivuillaan.

Muumiystäviä ilahduttaa myös Mannerheiminkadulla sijaitseva Muumimyymälä. Putiikki on auki Muumimaailman aukioloaikojen puitteissa.

Naantalin rannan Tuulensuoja-nimisessä puutalossa sijaitsee myös ihastuttava myymälä. Tarja Ritari Design -putiikista talon ullakolta löydät kauniita sisustustekstiilejä, kankaanpainotöitä, aitoja hamam-tuotteita, hopeakoruja sekä muita design-sisustustuotteita. Samaisessa puutalossa sijaitsee myös Ihanuuksien Ihmemaa, josta löydät laajan valikoiman Muumi-tuotteita, sisustustuotteita sekä ihania lahja- ja käyttöesineitä kotimaasta ja maailmalta. 

Naantalin Vierasvenesataman vastaanottorakennuksessa sijaitseva myymälä on meri- ja purjehdusaiheisten tuotteiden faneille.