Ryhmämatka, Museot ja muut ryhmäopastukset

Alk. 98 €/ryhmä Opastettu kiertoajelu Naantalissa

Opastettu kiertoajelu Naantalissa ryhmille

Opastettu kiertoajelu Naantalissa on mukava ohjelma ryhmille, jotka haluavat nähdä historiallisen saaristokaupungin vaivattomasti. Ryhmien opastetulla kiertoajelulla Naantalissa vieraillaan saaristokaupungin tunnetuimmissa käyntikohteissa.

Kiertoajelun aikana käydään presidentillisen Kultarannan puutarhan edustalla, Naantalin Kylpylällä, ajetaan vanhan kaupungin ohi ja saaristo-osissa Merimaskussa tai Rymättylässä. Kiertoajelu Naantalissa ryhmille on helppo tapa tutustua yhden maamme vanhimman kaupungin monivaiheiseen historiaan ja kiehtoviin kohteisiin. 

Tämä retki sopii liikuntarajoitteisille ryhmille ja retken aikana saadaan kattava sekä asiantunteava kuvaus retkikohteen päänähtävyyksistä.

Kiertoajelulla koetaan Naantalin nähtävyydet

Kiertoajelu on myös mukava lisä osana muuta retkipäivän ohjelmaa ja on suosittu tapa joko aloittaa tai päättää retkipäivä Naantalissa. Opastettu kiertoajelu toteutetaan ryhmän omalla bussilla ja sen aikana nähdään Naantalin tärkeimmät nähtävyydet. 

Suosittelemme isoille ryhmille kahden tai useamman oppaan varaamista mikäli opastetaan muuallakin kuin linja-autossa.

Opastettujen kiertoajeluiden ryhmähinnat

98 €/1 tunti

112 €/1,5 tuntia

130 €/2 tuntia

Hinnat voimassa arkipäivisin, maanantaista lauantaihin. Kysy pyhähintoja ja opastuksia myös eri kielillä osoitteesta ryhmat@visitnaantali.com. Palvelumaksumme on 15 €/ryhmä.