Ryhmämatka, Museot ja ryhmäopastukset

Alk. 120 € / ryhmä Opastettu kiertoajelu Naantalissa

Ukkopekan silta Naantalin vehreässä saaristossa.

Opastettu kiertoajelu Naantalissa ryhmille

Opastettu kiertoajelu Naantalissa on mukava ohjelma ryhmille, jotka haluavat nähdä historiallisen saaristokaupungin vaivattomasti. Ryhmän mukana on asiantunteva paikallisopas, joka valottaa Naantalin historiaa, nykypäivää ja tarinoita mielenkiintoisella tavalla.

Kiertoajelulla kierretään ryhmän aikataulun mukaisesti Naantalin alueella esim. luonnonmaalla ja saaristo-osissa Merimaskussa tai Rymättylässä. Kiertoajelu Naantalissa ryhmille on helppo tapa tutustua yhden maamme vanhimman kaupungin monivaiheiseen historiaan.

Tämä retki sopii liikuntarajoitteisille ryhmille ja retken aikana saadaan kattava sekä asiantunteva kuvaus retkikohteen päänähtävyyksistä. Mikäli mahdollista, kiertoajelun aikana voidaan myös jalkautua ja siihen on yhdistettävissä vierailuja ryhmän toivomissa käyntikohteisa.

Kiertoajelulla koetaan Naantalin nähtävyydet

Kiertoajelu on myös mukava lisä osana muuta retkipäivän ohjelmaa ja on suosittu tapa joko aloittaa tai päättää retkipäivä Naantalissa. Opastettu kiertoajelu toteutetaan ryhmän omalla bussilla ja sen aikana kuullaan Naantalin tärkeimmistä nähtävyyksistä.

Suosittelemme isoille ryhmille kahden tai useamman oppaan varaamista, mikäli opastetaan muuallakin kuin linja-autossa.

Opastettujen kiertoajeluiden ryhmähinnat

120 € / 1 tunti

170 € / 2 tuntia

Hinnat voimassa arkipäivisin, maanantaista lauantaihin. Kysy pyhähintoja ja opastuksia myös eri kielillä osoitteesta ryhmat@visitnaantali.com. Palvelumaksumme on 15 € / ryhmä.