Ryhmämatka, Saaristo ja luonto

Alk. 825 € / ryhmä Kalastusretket Naantalissa

Onkivapa tyynen meren yllä kauniin auringonlaskun aikaan, taustalla kaunis saaristo.

Kalastusretket Naantalin saaristossa

Alk. 825 € / ryhmä (vene, 1-4 hlö)

Retken kohokohdat

  • Ammattikalastusoppaat perehdyttävät henkilökohtaisesti kalastuksen saloihin.
  • Hintaan sisältyy kaikki tarvittavat välineet.
  • Retken kesto on 4 h (+/- 1 h).
  • Mahdollisuus myös useamman veneen retkeen.

Katso hintaehdot ja lisätiedot alempaa.

Lähde ryhmän kanssa perehtymään kalastuksen saloihin

Tällä unohtumattomalla ryhmäretkellä lähdetään kalastusretkelle ammattikalastusoppaiden kanssa Naantalin upeaan saaristoon. Ryhmä otetaan vastaan Naantalin rannassa tai Merimaskun Rantamakasiinin laiturista. Kalastuspaikat sijaitsevat noin puolen tunnin ajomatkan päässä. Perehdytys ja opastus kalastuksen saloihin ja tekniikoihin käydään veneessä koko ryhmälle, jonka jälkeen osallistujat saavat henkilökohtaista opastusta kalastuksen ohella.

Kalastusretken sisältö

Oppaina toimivat koulutuksen saaneet ammattikalastusoppaat. Veneet ovat uudenaikaisia ja nopeita avokalastusveneitä, jotka täyttävät tiukat vuokravenekatsastuskriteerit. Jokaiselle osallistujalle on varattu henkilökohtaiset laadukkaat kalastusvälineet ja mukavat paukkuliivit (pelastusliivit).

Ryhmä voi esittää toiveita kalastustavoista tai tavoitesaaliista. Oppaat tuntevat hyvin alueen kalavedet ja tietävät, mitä kalastusmuotoa kannattaa kulloinkin harjoittaa, jotta saalisvarmuus olisi hyvä. Yleisimmät kalastusmuodot ovat ahvenen ja kuhan jigikalastus sekä hauen heittokalastus.

Kaikilla 18-64-vuotiailla osallistujilla tulee olla kalastonhoitomaksu suoritettuna. Kalastonhoitomaksun voi maksaa eraluvat.fi-verkkosivulla. Myös retken järjestäjä voi huolehtia maksut osallistujien puolesta hintaan 10 euroa / henkilö.

Kalastusretket järjestää TL Löytöretket.

Kalastusretken hinta

Alk. 825 € / ryhmä (vene, 1-4 hlö)

Mahdollisuus myös useamman veneen retkeen!

Retken kesto on 4 tuntia (+/- 1 h). Muutokset mahdollisia.

Ryhmähinta sisältää:

  • Oppaan palvelut
  • Vene polttoaineineen
  • Kalastustarvikkeet
  • Muut turvallisuusvarusteet
  • Vastuuvakuutus.

Retken peruutusehdot ja -maksu:

Jos ryhmä peruuttaa tarjouksen hyväksymisen jälkeen vähintään 30 vuorokautta ennen tapahtumaa, pidätetään 5 % kokonaishinnasta. Jos alle 30 vuorokautta ennen, pidätetään 15 % kokonaishinnasta. Jos alle 7 vuorokautta ennen, pidätetään 100 % kokonaishinnasta.