Esteetön kohde, Hyvinvointi, Näe ja koe, Aktiviteetti, Esteetöntä tekemistä, Lähialue, Vastuullinen matkailu, Shoppailu

Kuppari-Hanna

Sauna ja perinnehoitoja Naantalin Livonsaarella

Puulämmitteinen sauna, käsinveistetyt hirsiseinät ja saariston leppoisa tunnelma johdattakoot sinut ja ystäväsi lempeään kohtaamiseen perinnehoitojen ja suomalaisen kansanlääkintäkulttuurin äärellä.

Kuppari-Hanna tarjoaa perinteistä kuppausta, rentouttavaa hierontaa, jäsenkorjausta ja akupunktiota tunnelmallisessa ympäristössä, saariston pienen rengastien varrella. Kuppaushygienia on viety huippuunsa ja kansanparantajille tyypillisesti vaalin eettisiä periaatteita ihmisten kohtaamisessa. Joskus saatan myös yllättää saunojan tammi- tai katajavihdalla.

Voit valita lyhyemmän hoitohetken tai varata 2-5 hlön ryhmällesi puolikkaan päivän virvokkeiden, välipalan ja keittolounaan kera.

Korugalleria & Folkore-taide

Käsinveistetty hirsirakennus veistoksineen on jo itsessään taide-elämys. Lisäksi tiloissa on esillä korugalleria, jonka ainekset ovat paikallisista riistaeläinten luista sarvista ja puun juurista. Astuessasi sisään, et voi olla huomaamatta jylhiä puusta muotoiltuja pyrografia-teoksia folklore-kuvastolla.

Vuonna 2016 Finpron Visit Finland palkitsi Kuppari-Hannan yhtenä FinRelax-tähtituotteena, edustamaan suomalaista kansanparannuskulttuuria ja edistämään matkailijoiden syvällisiä kulttuurielämyksiä.

Lue lisätietoja hoidoista ja tee varaus Kuppari-Hannan verkkosivuilta. Lämpimästi tervetuloa!

Tutustu myös muihin Naantalin saaristo- ja luontokohteisiin.

Kuppari-Hannan parantolan huone, harmaa kulmasohva jolla peurantaljoja, seinät on taitavasti veistetty hirrestä.

Esteettömyys Kuppari-Hannan hoitolassa

Kuppari-Hannan perinnehoitola on esteetön. Auton saa parkkiin perinnehoitolan pihalle, oven läheisyyteen.

Vain saunan lauteille avustan pyörätuolissa olevia ja huonojalkaisia. Saunan alatasolle pääsee pyörätuolinkin kanssa lämmittelemään.

Kuppari-Hanna katsoo kameraan metsäluonnossa ja kärpännahka päällään.

Kuppari-Hanna ja vastuullisuus

Kuppari-Hannalla on tuulisähkösopimus, moderni kuivakäymälä, ja rakennus itsessään jättihirsineen on hiiltä sitova ja ekologisin periaattein rakennettu. Valaistus on Led-valoin rakennettu.

Tarjolla on Frantsilan Luomuyrttitilan pesuaineita ja lauteiden suojana käytetään kertakäyttäsuojien sijaan pellavaa. Kaikki tekstiilit pestään ekologisilla pesuaineilla.

Jätteet lajitellaan ja ennenkaikkea niiden syntyä ehkäistään – kuitenkin hygieniasta tinkimättä.