Näe ja koe, Nähtävyys, Shoppailu

Ateljee-galleria Kristiina Turtonen

Kristiina Turtosen maalaus, jossa mustavalkoisia tauluja sekä punainen kaulanauha.

Ateljee-galleria Kristiina Turtonen Naantalin Vanhassakaupungissa

Kuvataiteilija Kristiina Turtosen inspiroiva ja valoisa Ateljee-Galleria sijaitsee keskellä kävelykatua Naantalin Vanhassakaupungissa. Pianon soitto houkuttaa usein katsojat sisälle, sillä taiteilija sekä musisoi että työskentelee ympäri vuoden avoinna olevassa ateljeessaan.

Suuret, yksityiskohtaiset ja pikkutarkat lyijykynäteokset kirjahyllyineen ovat Kristiina Turtosen tunnettua taidetta. Kirjat eivät ole oikeita, saatavilla olevia teoksia, vaan kuvitteellisia tarinoita, ajatusten virtaa ja kannanottoa elämään. Ajatuksena, että pieninkin asia on kirjan arvoinen.

Kristiina Turtonen on pitänyt lukuisia yksityisnäyttelyitä ja osallistunut laajalti teemallisiin yhteisnäyttelyihin sekä kotimaassa että ulkomailla.

Vaihtuvien näyttelyiden teema ja sisältö määrittelevät tekniikan, joten katsoja saa tutustua monimuotoiseen ja  koskettavaan taide-elämykseen. Kristiina Turtonen on valmistunut Turun Taideakatemiasta, jossa hän on myös suorittanut nykykuvanveiston erikoistumisopinnot. Kristiina Turtonen on myös Suomen Taidemaalariliiton jäsen.

Ateljee Galleriassa voi myös itse tehdä taidetta! Tilauksesta taiteilija pitää taidetyöpajoja, aivan ihania aikuisten taidesynttäreitä ja taideystäväiltoja. 

Ateljee-galleria Kristiina Turtonen on auki vuoden ympäri, tarkista aukioloajat gallerian verkkosivuilta.

Tutustu myös Naantalin muihin nähtävyyksiin sekä shoppailumahdollisuuksiin.