Esteetön kohde, Tapahtumat, Esteetön tapahtuma, Teatteri, Aktiviteetti

Kultaranta | Emma Teatteri

31.05.2024 - 17.08.2024
Kuvituskuva.

Kultaranta – komedia presidenttien puolisoista Emma Teatterissa

Jenni, Pena, Eeva – ja hetkinen, keitä muita olikaan? Emma Teatterin kesäkomedian pääosissa naurattavat presidenttien puolisot.

Kaiken takana on… puoliso! Tänä kesänä Emma Teatterin komedia kertoo työstä, johon ei haeta ja johon ei voi kouluttautua. Sukella siis mukaan tasavallan vaativimpaan pestiin eli presidenttien puolisoiden arkeen. Komedian ovat käsikirjoittaneet Satu Rasila ja Jaakko Saariluoma – Saariluoma myös ohjaa esityksen.

Puolisoiden rooleissa viihdyttävät hengästyttävän nopeiden vaihtojen mestarit Miia Lindström, Kaisa Leppänen, Miska Kaukonen ja Tom Petäjä. Ja huh, millaisia persoonia puolisoiden joukosta löytyy. Heiltä tippuu kysymättäkin ohje jos toinenkin tuoreimmalle presidentin puolisolle. Varaudu mehukkaisiin tarinoihin, joita historiankirjat eivät tohdi kertoa…

Yhteistyössä Emma ja Turun kaupungin teatteri

Esitys on tuttuun tapaan Turun Kaupunginteatterin ja Emma Teatterin yhteistuotanto. Vuonna 2015 alkanut perinne yhdistää ammattilaisten osaamisen Suomen kauneimpiin lukeutuvaan kesäteatterimiljööseen. Varmista paikkasi kesän hauskimpaan teatteriesitykseen ja varaa lippusi heti. Emmassa nähdään!

Huomioithan, että esitys on kielletty alle 18-vuotiailta katsomon anniskeluoikeuden vuoksi.

Lippuja voi ostaa Ticketmasterin verkkokaupasta tai Visit Naantalin toimistolta.