Esteetön kohde, Tapahtumat, Esteetön tapahtuma, Tapahtumia Asuntomessujen aikana, Teatteri, Aktiviteetti, Nähtävää ja koettavaa Asuntomessujen aikana

Miestä näkyvissä Emma Teatterissa

03.06.2022 - 13.08.2022

Siis miten hukassa voi olla?!

Sirkku on nainen parhaassa iässä, pää täynnä haaveita lapsesta ja ikuisesta onnesta. Mutta sitten mies jättää hänet. Hermoromahdusta seuraa vimmaista itsensä etsimistä, kun näyttelijänä työskentelevä Sirkku kokeilee eri rooleja löytääkseen oman tapansa toipua erosta. Tragikoomisia käänteitä tulviva tarina seuraa Sirkun matkaa oman elämänsä päähenkilöksi. Sivurooleissa nähdään niin bestiksiä, terapeutteja, ex-appivanhempia ja työkavereita kuin liuta sulhokandidaattejakin. 

Marja Kankaan samannimiseen romaaniin perustuvan kesäkomedian dramatisoi ja ohjaa Satu Rasila. Rooleissa riemastuttavat Emma Teatterin kävijöille tutut Linda Wiklund ja Miska Kaukonen sekä uudemmat tuttavuudet Pia Piltz ja Maarit Poussa.

Yhteistyössä Emma ja Turun kaupungin teatteri

Esitys on tuttuun tapaan Turun Kaupunginteatterin ja Emma Teatterin yhteistuotanto. Vuonna 2015 alkanut perinne yhdistää ammattilaisten osaamisen Suomen kauneimpiin lukeutuvaan kesäteatterimiljööseen.

Varmista paikkasi kesän hauskimpaan teatteriesitykseen ja varaa lippusi heti. Emmassa nähdään!

Huomioithan, että esitys on kielletty alle 18-vuotiailta katsomon anniskeluoikeuden vuoksi.

Lippuja voi ostaa Ticketmasterin verkkokaupasta tai Visit Naantalin toimistolta.