Ryhmämatka, Nähtävyydet, Opastettu kierros ryhmille, Puutarha, Aktiviteetti, Nähtävyys, Opastettu kierros, Teemakierros, Kultarannan puutarha

Yksityisopastus Kultarannan puutarhassa

Yksityisopastus Kultarannan puutarhassa

Yksityisopastus Kultarannan puutarhassa voidaan järjestää kaikenkokoisille porukoille. Yksityisopastus puutarhassa onkin mukava vaihtoehto tutustua Naantalin päänähtävyyteen omassa seurueessa tai isomman ryhmän kanssa. Oma oppaan varaaminen on suosittu vaihtoehto kiertää Suomen kuuluisinta puutarhaa yksityisesti.

Kultarannan puutarha Naantalin lahden toisella puolella on vaikuttava käyntikohde, jota usein luonnehditaan Naantalissa pienois-Versaillesiksi. Kaunis muotopuutarha on perustajansa Alfred Kordelinin alkuperäisen ajatuksen mukaisesti haluttu pitää avoimena yleisölle ja yhä tänä päivänäkin siihen voi tutustua omatoimisesti maksutta perjantai-iltaisin. Tämän lisäksi puutarhassa järjestetään kesäkaudella runsaasti suosittuja opastettuja Kultarannan puutarhan yleisökierroksia.

Vaikuttavan muotopuutarhan 100-vuotinen historia on mielenkiintoinen puhumattakaan puutarhan isäntien ja emäntien vaiheista Naantalin kesävirka-asunnolla. Puutarhan tutustumisen yhteydessä ei vierailla alueen rakennuksissa.

Oma ryhmä Kultarannan puutarhaan

Kultarannan puutarhassa kiertää vuosittain lukuisia ryhmiä. Ryhmävierailuille varataan opas Visit Naantalin kautta. Ryhmän maksimikoko yhdellä oppaalla on 30 henkilöä. Mikäli ryhmän koko on suurempi kuin 30 henkilöä, varataan ryhmälle useampi opas, ryhmä jaetaan osiin ja lähdöt puutarhaan tapahtuvat porrastetusti.

Minimihenkilömäärää ryhmälle ei ole, voit siis varata oman oppaan pienellekin seurueelle tai vaikka ihan itsellesi tai yllätykseksi puolisollesi tai ystäväporukalle.

Kierroksia voi varata kesäkaudella suoraan Visit Naantalin verkkokaupasta muutamalle ajankohdalle tiistaista lauantaihin. Kysy muista lähtöaikoja suoraan Visit Naantalista, vaihtoehtoja on runsaasti pitkin päivää. Myös pyhä-, teema- ja kieliopastuksia on mahdollista tilata puutarhaan.

Puutarhan perusesittely vai teemakierros?

Historiansa ansiosta Kultarannan puutarha on moniulotteinen käyntikohde, josta riittää kerrottavaa. Perinteinen puutarhakierros pitää sisällään Kultarannan historiaa ja puutarhan eri kukkatarhojen sekä patsaiden esittelyn.

Puutarhakierroksen lisäksi on mahdollista tilata erilaisia teemakierroksia kuten:

Kaikki opasteut puutarhakierrokset noudattavat samaa n. 1,5km reittiä.

Yksityisopastus Kultarannan puutarhassa hinta

Alk. 113 € / ryhmä (1-30 hlöä)

Hinta 113 € sisältää yhden oppaan palvelut Kultarannan puutarhan 45 minuutin peruskierroksella 1-30 henkilön ryhmälle sekä Visit Naantalin palvelumaksun.

Kysy muita vapaita kierrosaikoja Visit Naantalista p. 02 435 9800 tai ryhmat@visitnaantali.com.

Erikoishinnat:

  • Teemalisä +10€/tunti/opas
  • Vieraskieliset opastukset alk. 107 € / tunti / opas