Raision nähtävyydet – nauti ulkoilusta ja tee ostoksia!

Raision nähtävyydet ovat yhdistelmä paikallis- ja ulkoilukohteita monipuolisilla ostosmahdollisuuksilla höystettynä. Raisio on koko Varsinais-Suomen kauppapaikka. Kehätien varrella sijaitsevat  kauppakeskus Myllyn alue ja IKEA ympäröivine liikkeineen tarjoavat sinulle varmasti kaiken, mitä ikinä keksitkin haluta. Raision torin ympärillä sijaitsevasta Raisiokeskuksesta löytyy yli 100 yritystä, joiden antiin kannattaa myös tutustua. 

Shoppailun lisäksi Raisiossa voi bongata mm. lintuja ja veneitä. Raisionlahti on muuttolintujen tärkeä levähdyspaikka ja lahden lintutornista on loistava tiirailla siivekkäitä. Raision venesatama on Varsinais-Suomen suurin ja erilaisten veneiden lisäksi voi bongata vastarannan laivatelakan suuria laivoja.

Taidetta ja kulttuuria Raisiossa voi bongata mm. Raision museo Harkon arkeologisissa ja nykytaiteen näyttelyissä, Raision kirjastotalossa, Raision vanhassa harmaakivikirkossa ja sen puhuttelevassa Kirkkauden kappeli -uurnalehdossa sekä Krookilan kotiseutukeskuksessa, mistä löytyy mm. kesäteatteri, savusauna, ravintola Krookilan Wanha Tupa ja Valpurin puoti.

Lisätietoa Raisiosta ja Raision tapahtumista: www.raisio.fi. Raisiosta on matkaa Naantaliin n. 10 kilometriä.