Nähtävyys

Naantalin Taidehuone

Nykytaiteen galleria Naantalissa

Naantalin Taidehuone on Naantalin museon hallinnoima nykytaiteen galleria vanhan kaupungin rannassa. Vanhan puutalon kellarikerrokseen vuonna 1986 kunnostettu kaunis ja selkeä näyttelyhalli sopii hyvin sekä yksityis- että pienten ryhmänäyttelyiden tilaksi.

Venesatamassa, Mannerheiminkadun varrella, sijaitseva taidehuone esittelee tämänhetkistä taidetta. Kesäkaudella kolmen viikon välein vaihtuvat näyttelyt tavoittavat hyvin niin perinteisen kuvataideyleisön kuin satunnaisen matkailijan.

Kesäkauden ulkopuolella Naantalin Kulttuuritaloyhdistys järjestää galleriassa vaihtuvia näyttelyitä, tapahtumia ja kursseja.

Naantalin Taidehuone onkin mukava piipahduskohde Naantali-päivän aikana. Lähellä sijaitsevat Naantalin rannan ravintolat, kahvilat sekä vanhan kaupungin putiikit.

Kuvankaunis Naantali on pitkän historiansa aikana inspiroinut kuvataiteilijoita. Tutustu myös Naantalin muihin gallerioihin sekä työhuoneisiin vanhan kaupungin ja keskustan alueella.

Naantalin Taidehuone on auki yleisölle

Avoinna kesäkaudella tiistaista sunnuntaihin klo 11–18. Galleriaan on vapaa pääsy.

Talvikaudella taidehuone on auki vaihtuvien taidenäyttelyiden yhteydessä. Taidehuoneen näyttelykalenteriin pääset tutustumaan täältä.

Opastettuja ryhmäohjelmia Naantalissa

Naantalin vanhassa kaupungissa on paljon nähtävää taiteen ystäville. Tilaa pienryhmällesi mieleenpainuva galleriakierros ja tutustu Taidehuoneeseen, naantalilaisten taiteilijoiden työtiloihin tai Casa Haartmaniin eli Axel Haartmanin taiteilijakotiin. Varaukset Visit Naantalista.

ryhmat@visitnaantali.com
p. 02 435 9800