Esteetön kohde, Nähtävyys

Naantalin Taidehuone

Naantalin Taidehuoneen valkoinen sisäseinä ja ikkunasyvennykset, joissa keramiikkataidetta esillä.

Nykytaiteen galleria Naantalissa

Naantalin taidehuone on Naantalin museon hallinnoima nykytaiteen galleria Vanhankaupungin rannassa. Vanhan puutalon kellarikerrokseen vuonna 1986 kunnostettu kaunis ja selkeä näyttelyhalli sopii hyvin sekä yksityis- että pienten ryhmänäyttelyiden tilaksi.

Venesatamassa, Mannerheiminkadun varrella, sijaitseva taidehuone esittelee tämänhetkistä taidetta. Kesäkaudella kolmen viikon välein vaihtuvat näyttelyt tavoittavat hyvin niin perinteisen kuvataideyleisön kuin satunnaisen matkailijan.

Kesäkauden ulkopuolella Naantalin Kulttuuritaloyhdistys järjestää galleriassa vaihtuvia näyttelyitä, tapahtumia ja kursseja.

Naantalin taidehuone onkin mukava piipahduskohde Naantali-päivän aikana. Lähellä sijaitsevat Naantalin rannan ravintolat, kahvilat sekä Vanhankaupungin putiikit.

Kuvankaunis Naantali on pitkän historiansa aikana inspiroinut kuvataiteilijoita. Tutustu myös Naantalin muihin gallerioihin sekä työhuoneisiin Vanhankaupungin ja keskustan alueella.

Naantalin taidehuoneen aukioloajat

Talvikaudella taidehuone on auki vaihtuvien taidenäyttelyiden yhteydessä. Tutustu Taidehuoneen näyttelykalenteriin. Galleriaan on vapaa pääsy.

Kesäkaudella taidehuone on avoinna tiistaista sunnuntaihin kello 11-18.

Opastettuja ryhmäohjelmia Naantalissa

Naantalin Vanhassakaupungissa on paljon nähtävää taiteen ystäville. Tilaa pienryhmällesi mieleenpainuva galleriakierros ja tutustu Taidehuoneeseen, naantalilaisten taiteilijoiden työtiloihin tai Casa Haartmaniin eli Axel Haartmanin taiteilijakotiin. Varaukset Visit Naantalista.

ryhmat@visitnaantali.com
p. 02 435 9800

Naantali Taidehuoneen päänäyttelytila, valkoiset seinät, joilla tauluja. Yhdessä klovnin kuva.

Esteettömys Naantalin taidehuoneella

Gallerian sisäänkäynti on katettu ja tilaan pääsee kulkemaan luiskaa pitkin. Näyttelytilat sijaitsevat yhdessä tasossa.

Naantalin taidehuoneen sisäänkäynti sijaitsee katutasossa Vanhassakaupungissa.