Events, Children's event, See and experience, Activities, sight

Muumimaailma

Muumimaailma 2022

Alk. 31€ / hlö verkosta

Liput aina edullisemmin netistä! Alle 2v. ilmainen sisäänpääsy.

Aukioloajat 11.6.-30.6. klo 11-17, 1.7.-31.7. klo 10.30-18 ja 1.8.-21.8. klo 11-17

Tervetuloa juhlistamaan Muumimaailman 30. kesää!

Muumimaailma on Tove Janssonin rakastetuille tarinoille perustuva teemapuisto aivan Naantalin vanhan kaupungin edustalla. Muumitalon viisi kerrosta odottavat tutkimista ja Muumilaaksosta löytyvät myös luontopolut, joiden varrelta löytyy kaikenmoista jännittävää. Teatteri Emmassa ja Pikku Estradilla on useita kertoja päivässä mukaansa tempaavia esityksiä ja Niiskun Keksintöpuistossa nukketeatteria.

Uusi kesä tuo tullessaan monenmoista hauskaa! Hattivatit ovat saaneet uuden luolan. Noidan hulppeaan taloon voi astella sisään ja tutkia mitä kaikkea sieltä löytyykään. Hemulin upea kukkapenkki kukoistaa ja  pääset auttamaan kastelupuuhissa!

Muumimaailman omasta ravintola Mamman Keittiöstä löytyy jokaisen makuun sopiva soppi. Jos Hattivatit ovat mieleesi niin istahda lounaalle Hattivatti-pöytään tai nauti lounaasta vaikka Niiskuneidin salongissa.

Herkkuttelupaikkoja on useita Vilijonkan Vohvelista Niiskun Perunatehtaaseen unohtamatta Pikku Myyn Namua. Nipsun Putiikista ja vanhan kaupungin Muumimyymälästä löytyvät ihanimmat muumituotteet mukaan kotimatkalle. Vanhan kaupungin puolella on myös Eriskummallinen kahvila ja teehuone maukkaine leivoksineen.

Muista ladata Muumimaailman sovellus sovelluskaupastasi ja liity Muumimaailman Perhetutuksi. Perhetuttuna voit sovelluksessa rekisteröityä ja saat käyttöösi jännittävät Taikaelämykset. Taikarannekkeella voit koskettaa simpukkatauluja Muumitalossa, Niiskun Keksintöpuistossa sekä Noidan talossa. Perhetuttuna saat myös kivoja etuja paikan päällä ja voit ostaa ruuat ennakkoon.

Tiesitkö?

Naantali on saanut tittelin Muumimaailman virallinen kotikaupunki vuonna 2021.

Tämä on iloinen asia kaupungissa, jossa Muumimaailma on ilahduttanut kävijöitä jo usean sukupolven ajan!