Shoppailu

Tarja Ritari Design Shop

Tunnelmallinen sisustuskauppa Naantalin Vanhassakaupungissa

Tarja Ritari Design Shop on idyllinen ullakkomyymälä, jossa on myynnissä sisustus- ja lahjatuotteita.

Tarja Ritari-Andersson suunnittelee ja valmistaa uniikkeja, pellavaisia sisustustekstiilejä. Tästä sisustuskaupasta löytyy Tarjan omista mallistoista mm. sisustustyynyt, pyyhkeet, kaitaliinat, servetit sekä leikkuulaudat ja tarjottimet. Materiaalina Tarja käyttää erilaisia, kauniita pellavakankaita, kierrätyspuuvillaa sekä luomulampaantaljaa. Käsinpainetuista sisustystyynyistä ja keittöpyyhkeistä löytyy myös Naantali-aiheinen painokuvio. Kaikkia tuotteita on myös mahdollista tilata asiakkaan mittojen mukaan.

Shopin sisäänkäynti on suojellun Tuulensuojan talon (rakennettu 1879 kansakouluksi) sisäpihan porstuasta eli umpikuistilta, jossa voit ihailla vanhoja, vinoruutuisia ikkunoita. Shopissa, talon ullakkotiloissa, taas voit ihastella remonteissa näkyviin jätettyjä tukihirsiä ja perinteisiä vinoneliö haukkaikkunoita. Tarjan työhuoneen ikkunasta on näkymät idylliseen Naantalin Vanhaankaupunkiin ja rantaan. Nämä ihastuttavat maisemat inspiroivat uusien mallistojen suunnittelussa. Shopin puolelta näet tuonne Tarjan valoisaan, inspiroivaan työhuoneeseen.

Tervetuloa ihastelemaan Naantalin Vanhaakaupunkia ja Tarja Ritari Design Shoppia! Ajankohtaiset aukioloajat löydät Facebookista ja Googlesta. Tutustu myös samassa rakennuksessa sijaitsevaan Ihanuuksien Ihmemaahan!

Tarja Ritari Design Shop – Ainutlaatuisia sisustustuotteita

Sisustusliikkeessä on myynnissä myös muita huolella valittuja sisustustuotteita Tarjan omien pellavaisten sisustustekstiilien lisäksi:

  • Kiinnostavia, maailmalta ja kotimaasta poimittuja sisustustuotteita.
  • Lahja- ja tuliaisideoita Tarjan omista mallistoista sekä niitä täydentäviä muita lahjatuotteita, kuten tyylikkäät, täysin valkoiset Muumi-figuurit.
  • Upea valikoima erilaisia koruja arkeen ja juhlaan, muun muassa teräs-, puu- ja silikonikorut.

Tutustu myös muihin Naantalin shoppailumahdollisuuksiin.

Esteettömyys Tarja Ritari Design Shopissa

Sisustusmyymälä ei ole esteetön, vaan se sijaitsee vanhan rakennuksen tunnelmallisessa ullakkotilassa. Myymälään on portaat, portaikossa on kaide. Myymälässä saa tarvittaessa tuolin levähtämistä varten. Tarja tulee tarvittaessa mielellään esittelemään tuotteitaan myös ulos sisäänkäynnille ja maksaminen onnistuu pankkikortilla samassa yhteydessä.