Majoitus, Hotellit ja pienhotellit

Tammiston majoituspalvelu

Tammiston majoituspalvelu tarjoaa tunnelmallista majoitusta Naantalissa

Tammiston majoituspalvelu tarjoaa aamiaismajoitusta, mökkejä, asuntoja sekä Matkaparkin Naantalissa. Ennen maatilana palvellut päärakennus pihapiireineen tarjoilee tunnelmallista majoitusta modernilla otteella.

Kaikki majoitusyksikkömme ovat erilaisia, persoonallisesti sisustettuja ja laadukkaita. Lue lisää Tammiston nettisivuilta.

Kuulas Garden Grill & Cafe

Kuulas Garden Grill & Cafe on Tammiston B&B:n aurinkoinen terassiravintola, jonka sydän on hiiligrilli. Kuulaksen tarina alkoi jo yli sata vuotta sitten kun entisen Tammiston maanviljelystilan päärakennus rakennettiin ja puutarhaan istutettiin omenapuita. Upea, 35-paikkainen terassi rakennettiin talon aurinkoiselle, etelänpuoleiselle takapihalle omenapuutarhan kupeeseen keväällä 2021. Panostamme tarkoin valikoituihin, elämyksellisiin tuotteisiin kaikessa mitä teemme, oli se sitten ravintolan tuoli, kahvikuppi tai taustamusiikki.

Ruokafilosofiamme rakentuu terassin hiiligrillin ympärille – simppeliä, taiten tehtyä ja laadukkaista raaka-aineista valmistettua ruokaa, josta nauttii vaativampikin kulinaristi yhdessä perheensä kanssa. Omena kulkee hienostuneena sivujuonteena mukana läpi menun. Kuulas on arkipäivän elämys, nautinto jonka olet ansainnut.

Tutustu myös muihin Naantalin majoituskohteisiin.

Tammiston majoituspalvelun vastaaotto vanhassa maatilarakennuksessa.

Esteettömyys Tammiston majoituspalvelussa

Tammiston majoituspalvelu sijaitsee 1916 vuonna rakennetussa vanhan maatilan päärakennuksessa eikä kulku rakennukseen ole esteetön. Majoitustilat sijaitsevat rakennuksen yläkerroksessa, ei hissiä.

Kulku Tammiston terassiravintola Kuulas Garden Grill & Cafe on esteetön. Parkkipaikalta kulku sora- ja hiekkapohjaista tietä pitkin n. 20 metriä. Terassi on laatoitettu. Wc-tilat sijaitsevat Tammiston päärakennuksessa, ei esteetöntä kulkua.

Tammiston majoituspalvelun aamupalapöytä.

Tammisto ja vastuullisuus

Tammiston majoituspalvelun emäntä on maineikas keittiömestari Anu Vaissi-Harismaa. Anun ruokafilosofia kunnioittaa aitoja makuja, satokausia ja lähellä tuotettuja raaka-aineita, mikä näkyy ja maistuu niin majoituksen aamiaisella kuin Kuulaksen terassiravintolassa.

Majoituspalvelun tavaramerkeiksi ovatkin muodostuneet samalla reseptillä jo 20 vuotta valmistetut talon rieskasämpylät sekä oman puutarhan sadosta puristettu omenamehu sekä -hillo.