Shoppailu

Sisustus Mandarina

Tunnelmallinen sisustusliike Sisustus Mandarina sijaitsee Naantalin keskustassa

Sisustus Mandarina on tunnelmallinen ja palveleva sisustusliike aivan Naantalin keskustassa. Saat meiltä tyylikkäiden sisustustuotteiden lisäksi ammattitaitoista sisustussuunnittelua sekä monipuoliset ompelupalvelut.

Sisustus Mandarinasta löydät uutta ilmettä omaan kotiisi sekä ilahduttavat lahjat ystävillesi. Meiltä hankit kätevästi oman ompelimomme valmistamat tekstiilit, kuten sisustustyynyt, pöytäliinat, saunatekstiilit ja lampunvarjostimet. Lisäksi löydät meiltä muita huolella valittuja sisustus- ja lahjatuotteita, kuten kynttilöitä, lyhtyjä, valaisimia, tarjottimia, keramiikkaa, koruja ja paljon muita persoonallisia sisustusesineitä. Sisustus Mandarinassa on myös laaja valikoima ihastuttavia tilauskankaita ja -tapetteja.

Ompelimostamme voit tilata itse valitsemastasi kankaasta valmistetut mittatilausverhot, päiväpeitteet, irtopäälliset ja muut sisustustekstiilit. Teemme ammattitaidolla myös vaatteiden korjausompelua.

Tervetuloa viihtyisään sisustusliikkeeseemme tekemään ostoksia, joista on sinulle iloa pitkäksi aikaa. Luostarinkatu 27:ssä sijaitsevan liikkeemme edessä on paikoitustilaa ostosten ajaksi.

Sisustus Mandarinan aukioloajat

Tiistai-perjantai kello 10-17
Lauantai kello 10-15
Muina aikoina sopimuksen mukaan ja aina, kun ovi on avoinna!

Tutustu myös muihin Naantalin putiikkeihin!