Shoppailu

Putiikki Roosa

Putiikki Roosa

Putiikki Roosa on ihana myymälä Naantalin vanhassakaupungissa ja verkossa. Tästä tunnelmallisesta putiikista löytyy hurmaavia tuotteita kaikille niille, jotka rakastavat naisellista pukeutumista, rustiikkista sisustusta ja nostalgiaa.

Roosan maailma

Roosan hyllyille ja henkareille on katettu skandinaavisia merkkivaatteita, katu-uskottavia kenkiä, käsintehtyjä laukkuja sekä sisustamisen aarteita.

Roosan maailmassa valtaa pitävät naiselliset ja boheemit vaatemerkit, kuten Cream, Ewa i Walla, Mos Mosh, Odd Molly ja Olars Ulla. Tavanomaisuutta ei valikoimasta juurikaan löydy, vaan hillittyä hillittömyyttä sekä romantiikan ja dramatiikan leikkisää vuoropuhelua. Roosan ideologian mukaan jokainen nainen on oman elämänsä kuningatar sekä arjessa että juhlassa.

Putiikin kenkävalikoimasta naiset löytävät hyvännäköisiä ja hyvälestisiä kenkiä, joilla kilometrit taittuvat kevyesti. Kenkämerkit Brako, Calou, Ilse Jacobsen, Laura Vita, Mago, Pons ja Ten Points täyttävät nämä kriteerit loistavasti.

Roosan laukkuvalikoiman yksinvaltias on Campomaggi, jonka käsintehdyt nahka- ja canvas-laukut ovat rakkaudella ja pieteetillä valmistettuja uniikkeja yksilöitä.

Vaatteiden, kenkien ja laukkujen lisäksi putiikkiin on poimittu myös valloittavia sisustusesineitä, joiden rouheissa pinnoissa näkyy eletyn elämän kauneus, karheus ja kaiho.

Putiikki Roosa palvelee asiakkaitaan ympäri vuoden verkossa ja putiikilla sopimuksen mukaan. Kesäkaudella, kun päivät pitenevät, levenevät myös putiikin aukioloajat.

Tervetuloa ihanille ostoksille Roosan maailmaan!

Tutustu myös muihin Naantalin ostosmahdollisuuksiin.