Shoppailu

Pop Lifestyle

Pop Lifestyle palvelee Naantalin keskustassa

Pop Lifestyle on iloisen palvelun puoti Alppilankatu ykkösessä, aivan Naantalin keskustassa. Meiltä löydät kaikkea kivaa kotiin ja lahjaksi sekä mukavaa muotia naisille.

Pop Lifestylen myymälä on tukkuliiketoimintaan erikoistuneen Pop Design Oy:n kivijalkapuoti, joka syntyi ajatuksesta myydä oman agentuurimme lahja- ja sisustusmallistoja.

Tänä päivänä meillä on omien mallistojen rinnalla tuotteita myös esimerkiksi Côté Tablelta, Blomukselta, Durancelta, Alessilta, Harmony textileltä, Maison Bergeriltä, Skinnwilleltä, Kreafunkilta, Add:Wiselta, Maison Belleltä, Omnioutililta ja Dixieltä. Lisäksi valikoimissamme on jonkin verran vintagea, lähinnä asusteita, pientavaraa ja kalusteita.

Kauniiden sisustus- ja käyttöesineiden rinnalle haluttiin myös valikoima mukavaa käyttömuotia naisille. Suosimme vaatteiden materiaaleina esimerkiksi pellavaa, silkkiviskoosia sekä laatutrikoota, ja monet vaatteistamme noudattavat mahdollisimman monille soveltuvaa yhden koon mitoitusta.

Tutustu aukioloaikoihimme Pop Lifestylen Facebook-sivuilla. Tervetuloa kauniiseen myymäläämme katsastamaan, mitä hauskaa täältä löytyy!

Tutustu myös muihin Naantalin ostosmahdollisuuksiin.