Esteetön kohde, Herkuttelupaikat, Kahvila, Lähialue ja saaristo, Ravintola

Kuulas Garden Grill & Cafe

Kuulas Garden Grill & Cafe -terassiravintolan sydän on hiiligrilli

Kuulas Garden Grill & Cafe on Tammiston B&B:n aurinkoinen terassiravintola, jonka sydän on hiiligrilli. Satavuotiaan omenapuutarhan katveessa voit nauttia ruokaa ja juomaa tai vaikkapa piknikin! Kesälampaat puutarhan laidalla ottavat mielellään rapsutuksia vastaan.

Kuulaksen tarina alkoi jo yli sata vuotta sitten kun entisen Tammiston maanviljelystilan päärakennus rakennettiin ja puutarhaan istutettiin omenapuita. Upea, 35-paikkainen terassi rakennettiin talon aurinkoiselle, etelänpuoleiselle takapihalle omenapuutarhan kupeeseen keväällä 2021. Panostamme tarkoin valikoituihin, elämyksellisiin tuotteisiin kaikessa mitä teemme, oli se sitten ravintolan tuoli, kahvikuppi tai taustamusiikki.

Kuulaksen ruokafilosofia rakentuu terassin hiiligrillin ympärille – simppeliä, taiten tehtyä ja laadukkaista raaka-aineista valmistettua ruokaa, josta nauttii vaativampikin kulinaristi yhdessä perheensä kanssa. Omena kulkee hienostuneena sivujuonteena mukana läpi menun. Kuulas on arkipäivän elämys, nautinto jonka olet ansainnut.

Tarkista aukioloajat Kuulaksen nettisivuilta. Tutustu myös muihin Naantalin ravintoloihin.

Tammiston majoituspalvelun keltainen julkisivu kesällä.

Esteettömyys Kuulas Garden Grill & Cafessa

Kulku Tammiston terassiravintola Kuulas Garden Grill & Cafe on esteetön. Parkkipaikalta kulku sora- ja hiekkapohjaista tietä pitkin n. 20 metriä. Terassi on laatoitettu. Herkkuja voi nauttia myös omenapuutarhan nurmikolla, istuinalusia saa lainaksi terassilta.

Wc-tilat sijaitsevat Tammiston päärakennuksessa, ei esteetöntä kulkua.

Tammiston Kuulas-ravintolan kasvisannos lautasella.

Kuulas ja vastuullisuus

Kuulas Garden Grill & Cafen emäntä on maineikas keittiömestari Anu Vaissi-Harismaa. Anun ruokafilosofia kunnioittaa aitoja makuja, satokausia ja lähellä tuotettuja raaka-aineita, mikä näkyy ja maistuu Kuulaksen menussa. Lähitilojen herkkujen kuten lihojen, sillien ja kasviksien lähituottajat ovat mainittu Kuulaksen listalla ja henkilökunta kertoo mielellään ruoan alkuperästä lisää.

Lisäksi Kuulaksen persoonalliset Terraviivan ja Munkaa Designin keramiikkalautaset ovat kotimaista ja paikallista designia.