Shoppailu, Aktiviteetti, Lähialue

Hellman Huutokaupat

Hellman Huutokaupat kansainvälinen huutokauppatalo Naantalissa

Hellman Huutokaupat on kansainvälinen huutokauppatalo, joka tarjoaa vahvan ja luotettavan kanavan keräilykohteiden myynnille ja ostamiselle. Asiakkaita meillä on yli 60 maassa ja useissa eri maanosissa Aasiasta Amerikkaan. Keräilijöiden ja perikuntien lisäksi palvelemme myös yrityksiä sekä viranomaistahoja arviointi- ja myyntitoimeksiannoissa.

Meidät tunnetaan erityisesti siitä, että järjestämme Suomen suurimmat postimerkkihuutokaupat – olemme alan ehdoton markkinajohtaja. Monipuolisissa ja kaikkia keräilijöitä palvelevissa huutokaupoissa myymme lisäksi paljon muutakin, kuten rahoja, kelloja, koruja, hopea -esineitä, design valaisimia, taidelasia, harvinaisia sarjakuvalehtiä, arvokkaita kirjoja, vanhoja leluja, militariaa, kansainvälisesti tunnettuja merkkilaukkuja, sekä kiehtovaa vintagea ja kaikenlaisia keräilyesineitä. Huutokauppaamme siis lähes mitä vain!

Huutokauppojen asiantuntija

Huolehdimme siitä, että asiakkaamme saavat huutokauppakohteistaan parhaan mahdollisen hinnan. Siksi jokainen kohde on huolellisesti valmisteltu, valokuvattu ja markkinoitu. Jos olet myyntiaikeissa, ota rohkeasti yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy tarkemmin toiminnastamme. Saat asiantuntevaa ja luottamuksellista palvelua. Yksilöllinen ja asiakaslähtöinen työskentelymme takaa sinulle onnistuneen ja menestyksekkään myyntikokemuksen.

Yrityskonserniin kuuluu myös Suomen Filateliapalvelu Oy, joka tarjoaa parasta filatelia-alan osaamista maassamme. Verkkokaupassamme stamps.fi on tarjolla laaja valikoima filateliaa ja keräilytarvikkeita. Julkaisemme myös Suomen suosituinta LAPE-postimerkkiluetteloa ja Keräilyuutiset-lehteä.

Oy Hellman Huutokauppojen puhelin palvelee ma-pe klo 9-17 p. 02 2547200. Tutustu muihin tietoihin Hellman Huutokauppojen nettisivuilla.

Tutustu myös muihin Naantalin ostomahdollisuuksiin.