Vinkit kesäpäivän viettoon Naantalissa

Vinkit kesäpäivän viettoon Naantalissa

Vinkit kesäpäivän viettoon Naantalissa on tärppilistaus unelmien lomakaupunkiin, jonne on helppo tulla nauttimaan ihanista kesäpäivistä. Naantalissa yhdistyvät puutalokaupungin historia, herkullinen ruoka, ystävälliset ihmiset ja iloinen tunnelma. Naantalia onkin kuvailtu Suomen Monacoksi ja aurinkokaupunkiin rakastuukin moni ikihyväksi. 

Tässä muutama esimerkki miten Naantalissa voi viettää päivän tai kaksi!

Mitä tehdä Naantalissa jos aikaa on yksi tai kaksi päivää?

Naantalissa tapahtuu viikon ympäri mukavaa kesäistä tekemistä. Toisinaan sitä on taas mukava vain olla paikoillaan ja nauttia kesälomasta saariston rauhassa.

Ihastu Vanhankaupungin tunnelmaan – Vanhassakaupungissa järjestetään mielenkiintoisia opastuksia, jotka johdattelevat syvälle aurinkokaupungin historiaan. Naantalin museo ja Casa Haartman ovat myös kokemisen arvoisia käyntikohteita vanhassa kaupungissa

Shop till you drop, shoppaile itsesi pyörryksiin ihanissa kivijalkamyymälöissä ja viilenny jäätelön ääressä Naantalin kauniilla viheralueilla. 

Nauti lounas ravintoloiden herkkujen äärellä ja illan tullen kuuntele Trumputtajan rummunpäristystä ja kaunis iltavesper kirkon tornista.

Päivän kruunaa makoisat yöunet ja aamulla heräät varmasti virkistyneenä. Ihan kuin ulkomailla olisi tullut käytyä!

Majoituskohteeksi kannattaa maun mukaan valita joko sympaattinen huoneistokohde aidoissa puutaloissamökki meren rannalla tai täydenpalvelun hotelli.

Pieni varoituksen sana, kun kerran antaa Naantalille pikkusormensa, lämmin merenrantakaupunki kaappaa helposti koko sydämesi!