Esteetön kohde, Etusivu, Suosittelemme, Ryhmämatka, Kultarannan puutarhan ryhmäretket, Vihreä valinta ryhmille, Tapahtumat, Aktiviteetti, Nähtävää ja koettavaa Asuntomessujen aikana, Nähtävyys, Opastetut yleisökierrokset, Teemakierros, Kultarannan puutarhan yleisöopastukset

Alk. 113 €/ryhmä Yksityisopastus Kultarannan puutarhassa

15.04.2022 - 31.08.2022

Yksityisopastus Kultarannan puutarhassa

Alk. 113 €/ryhmä

Retken kohokohdat

  • Suomen presidentin kesäasunnon historiallisen muotopuutarhan opastus yksityisesti seurueellesi
  • Ryhmän koko 1-30 henkilöä
  • 1,5 km kävelykierros 45 minuutissa

Katso hintaehdot ja lisätiedot alempaa.

Yksityisopastus Kultarannan puutarhassa

Yksityisopastus Kultarannan puutarhassa voidaan järjestää kaikenkokoisille porukoille. Yksityisopastus puutarhassa onkin mukava vaihtoehto tutustua Naantalin päänähtävyyteen omassa seurueessa tai isomman ryhmän kanssa. Oma oppaan varaaminen on suosittu vaihtoehto kiertää Suomen kuuluisinta puutarhaa yksityisesti.

Kultarannan puutarha Naantalin lahden toisella puolella on vaikuttava käyntikohde, jota usein luonnehditaan Naantalissa pienois-Versaillesiksi. Kaunis muotopuutarha on perustajansa Alfred Kordelinin alkuperäisen ajatuksen mukaisesti haluttu pitää avoimena yleisölle ja yhä tänä päivänäkin siihen voi tutustua omatoimisesti maksutta perjantai-iltaisin. Tämän lisäksi puutarhassa järjestetään kesäkaudella runsaasti suosittuja opastettuja Kultarannan puutarhan yleisökierroksia.

Vaikuttavan muotopuutarhan 100-vuotinen historia on mielenkiintoinen puhumattakaan puutarhan isäntien ja emäntien vaiheista Naantalin kesävirka-asunnolla. Puutarhan tutustumisen yhteydessä ei vierailla alueen rakennuksissa.

Oma ryhmä Kultarannan puutarhaan

Kultarannan puutarhassa kiertää vuosittain lukuisia ryhmiä. Ryhmävierailuille varataan opas Visit Naantalin kautta. Ryhmän maksimikoko yhdellä oppaalla on 30 henkilöä. Mikäli ryhmän koko on suurempi kuin 30 henkilöä, varataan ryhmälle useampi opas, ryhmä jaetaan osiin ja lähdöt puutarhaan tapahtuvat porrastetusti.

Minimihenkilömäärää ryhmälle ei ole, voit siis varata oman oppaan pienellekin seurueelle tai vaikka ihan itsellesi tai yllätykseksi puolisollesi tai ystäväporukalle.

Kierroksia voi varata kesäkaudella suoraan Visit Naantalin verkkokaupasta muutamalle ajankohdalle tiistaista lauantaihin. Kysy muista lähtöaikoja suoraan Visit Naantalista, vaihtoehtoja on runsaasti pitkin päivää. Myös pyhä-, teema- ja kieliopastuksia on mahdollista tilata puutarhaan.

Puutarhan perusesittely vai teemakierros?

Historiansa ansiosta Kultarannan puutarha on moniulotteinen käyntikohde, josta riittää kerrottavaa. Perinteinen puutarhakierros pitää sisällään Kultarannan historiaa ja puutarhan eri kukkatarhojen sekä patsaiden esittelyn.

Puutarhakierroksen lisäksi on mahdollista tilata erilaisia teemakierroksia kuten:

Kaikki opastetut puutarhakierrokset noudattavat samaa n. 1,5km reittiä.

Yksityisopastus Kultarannan puutarhassa hinta

Yksityiskierros on toteutettavissa tiistaista lauantaihin 15.4.-31.8.2021. Pyhäpäivien opastukset lisämaksusta. Maanantaisin puutarha on kiinni. Huom! Puutarha on suljettuna yleisöltä remontin johdosta kesät 2023-2024.

Alk. 113 € / ryhmä (1-30 hlöä)

Hinta sisältää yhden oppaan palvelut Kultarannan puutarhan 45 minuutin peruskierroksella 1-30 henkilön ryhmälle sekä Visit Naantalin palvelumaksun.

Kysy muita vapaita kierrosaikoja Visit Naantalista p. 02 435 9800 tai ryhmat@visitnaantali.com.

Erikoishinnat:

  • Teemalisä +10€/tunti/opas
  • Vieraskieliset opastukset alk. 107 € / tunti / opas
Kultarannan puutarhan kareva pylväspaviljonki, jonka alla opastuskierroksella oleva ryhmä ihmisiä.

Esteettömyys Kultarannan puutarhassa

Kultarannan puutarhassa kuljetaan tilavia hiekkapohjaisia tai laatoittetuja kävelyreittejä pitkin. Paviljonkien kohdalla on muutamia askelmia ja näiden kohdalla on kiertomahdollisuus oppaan seurassa. Matkan varrella on muutamia penkkejä.

Opas käyttää äänenvahvistinta kierroksen aikana. Mikäli olet kiinnostunut selkokielisestä opastuksesta, mainitsethan tästä varauksen yhteydessä.

Vierailijat opaskoirinen kanssa ovat tervetulleita kierrokselle.

Inva-wc sijaitsee Kultarannan puutarhan parkkialueen lipunmyyntirakennuksen yhteydessä.

Liikuntaesteisten on suositeltavaa tuoda omat liikkumisapuvälineet kierrokselle. Kultarannan puutarhalla ei ole tarjolla apuvälineitä.

Sydämen muotoinen aukko kuusiaidassa.

Vastuullisuus

Kultarannan puutarhan opastukset toteutetaan kävellen, joten osallistuminen kierrokselle on ympäristöystävällinen tapa tutustua matkakohteeseen.

Kultarannan puutarha sijaitsee noin 2,5 km päässä Naantalin vanhasta kaupungista. Kultarannan puutarhan läheisyydessä sijaitsee bussipysäkki, tarkista Rymättylän ja Merimaskun suuntaan menevien vuorojen aikataulut www.foli.fi.

Visit Naantalin toimistolta voi vuokrata myös polkupyöriä ja polkaista matkan vanhasta kaupungista Kultarantaan omin voimin.

Mikäli saavut kierrokselle osana ryhmää, suosittelemme käyttämään yhteiskuljetusta. Visit Naantalin kautta voit tilata myös bussikuljetuksen ryhmällesi.