Näe ja koe, Aktiviteetti, Esteetöntä tekemistä, Opastetut yleisökierrokset

Virtuaalisesti Kultarannan puutarhaan

Kultarannan puutarhan parhaat palat nyt virtuaaliopastuksena

Kultarannan puutarha on suljettu kesät 2023-2024, mutta ei hätää – lähde oppaan johdolla ainutlaatuiselle nojatuolimatkalle Kultarannan puutarhan upeuteen. Virtuaalinen opastus sisältää pääsylipun museon näyttelyyn.

Kysy yksityisopastusta!

Virtuaalisesti Kultarannan puutarhaan -teemaopastus

Tervetuloa tutustumaan Kultarannan puutarhaan virtuaalisella nojatuolimatkalla! Virtuaalisesti Kultarannan puutarhaan -teemaopastuksella oppaamme johdattavat katsojat jylhän graniittilinnan puutarhaan sekä kukkaloiston, suihkulähteiden ja kauniiden paviljonkien äärelle. Opas kertoo myös tarinoita Kultarannan historiasta. Vuorovaikutteisen opastuksen aikana on mahdollista esittää kysymyksiä.

Virtuaalikierroksella näet Kultarannan parhaat palat aivan uudesta näkökulmasta ja lisäksi pääset kurkistamaan paikkoihin, joihin ei normaalikierroksella mennä.

Opastus on suomeksi. Kirjallisen koosteen saa tarvittaessa ruotsiksi, englanniksi ja saksaksi. Opastuksen kesto on noin tunti.

Opastus on esteetön.

Ajankohdat ja liput

Virtuaalisia opastuksia Kultarannan puutarhaan järjestetään vakiolähtöinä vain kesäkaudella. Opastus on mahdollista kuitenkin varata myös yksityisopastuksena kaiken kokoisille ryhmille ympäri vuoden.

Virtuaaliset opastukset järjestetään Naantalin museon tiloissa osoitteessa Mannerheiminkatu 21.

Opastus kestää noin tunnin. Opastuksesta saa kirjallisen koosteen ruotsiksi, englanniksi ja saksaksi.

Kultarannan puutarha kesän kukkaloistossa.

Yksityisopastukset Visit Naantalista

Kaikenkokoisten ryhmien on mahdollista varata yksityisopastus Visit Naantalista. Historiallinen Naantali on tarinoiden aarreaitta ja opastusten teema-aiheita on useita, kysy vaihtoehtoja.

Lisätiedot ja varaukset Visit Naantalista ryhmat@visitnaantali.com tai p. 02 435 9800.