Esteetön kohde, Etusivu, Suosittelemme, Tapahtumat, Esteetön tapahtuma, Musiikki

Naantalin Musiikkijuhlat

06.06.2023 - 17.06.2023

Tervetuloa Naantalin Musiikkijuhlille kesäkuussa 2023!

Naantalin Musiikkijuhlat on yksi Suomen vanhimmista ja arvostetuimmista musiikkifestivaaleista, joka perinteisesti käynnistää kesän. Monipuoliset ja korkeatasoiset konsertit järjestetään merellisen Naantalin ja lähiseudun konserttipaikoissa. Naantalin luostariaikainen kirkko toimii Musiikkijuhlien pääestradina. Tule yhteen, kahteen tai kaikkiin – luvassa on Naantalia, musiikkia ja juhlaa!

Naantalin Musiikkijuhlat järjestetään 6.-17.6.2023. Luvassa on muun muassa rakastetuimpia sävellyksiä ja teoksia tunnelmallisissa saaristokirkoissa, kantapäitä keinuttavaa jazzia illalliskonsertissa sekä kevyttä klassista musiikkia iltapäiväteellä.

Liput

Osta liput konsertteihin lippu.fi-verkkokaupasta tai Lippupisteen myyntipisteistä.

Nauti konserttimatkastasi yön verran enemmän

Yhdistä konserttielämykseen kiireetön ja nautinnollinen kylpyläloma! Tällä konserttimatkalla nautit valitsemastasi Musiikkijuhlien konsertista sekä mukavasta majoituksesta Naantalin Kylpylässä, jossa uni maistuu kuin Unikeolla konsanaan. Makoisien unien päätteeksi maistuu herkullinen buffetaamiainen sekä pulahdus Kylpylän lämpimissä kuohuissa.

Majoituspaketin hinnat alkaen 139 € / hlö

Vinkit konserttimatkailijalle Naantaliin

Naantalin Lasten Musiikkijuhlat

Naantalin Lasten Musiikkijuhlat järjestetään 9.–11.6.2023.

Perjantaina 9.6.2023 klo 18 Kristoffer-salissa kuullaan Pikku Kakkosesta tuttuja Pikku Papun lauluja. Lauantaina 10.6. Kirkkopuistossa leikitään ja musiikki soi Suuren Lastenjuhlan kunniaksi klo 13-15. Pieni suuri Lasten Musiikkijuhla huipentuu sunnuntaina 11.6., kun Lasten Museopäivä herättää seikkailut henkiin Naantalin museoissa.

Naantalin Lasten Musiikkijuhlat järjestetään yhteistyössä Naantalin Pelastakaa Lapset ry:n, Naantalin museon ja Casa Haartmanin kanssa.