Esteetön kohde, Tapahtumat, Esteetön tapahtuma, Musiikki

Naantalin Musiikkijuhlat

07.06.2022 - 18.06.2022
Naantalin Musiikkijuhlat 2022 tapahtumabanneri.

Tervetuloa Naantalin Musiikkijuhlille

Naantalin Musiikkijuhlat on yksi Suomen vanhimmista ja arvostetuimmista musiikkifestivaaleista. Sen monipuoliset ja korkeatasoiset konsertit järjestetään merellisen Naantalin ja lähiseudun idyllisissä konserttipaikoissa. Tule yhteen, kahteen tai kaikkiin – luvassa on Naantalia, musiikkia ja juhlaa.

Musiikkielämyksiä ainutlaatuisessa ympäristössä

Naantalin Musiikkijuhlat ovat perinteisesti käynnistäneet Muumien kotikaupunkinakin tunnetun Naantalin kesäkauden sekä samalla Suomen festivaalikesän. Klassinen musiikki soi aurinkoisessa ja merellisessä Naantalissa, jonka kaunis puukaupunki-idylli, keskiaikainen luostarikirkko sekä korkeatasoiset ja monipuoliset ravintola– ja majoituspalvelut tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön musiikkielämyksille.

Naantalin luostariaikainen kirkko toimii Naantalin Musiikkijuhlien pääestradina, ja ohjelmistoon kuuluu konsertteja myös muun muassa lähiseudun idyllisissä saaristokirkoissa, illalliskonsertti ja iltapäiväteekonsertit Naantalin Kaivohuoneella sekä puutarhakonsertti Kultarannassa. Lapsille järjestetään oma erityinen musiikkijuhlansa 9.-12.6. välillä. 

Naantalin majoituskohteet ovat kysyttyjä Naantalin Musiikkijuhlien aikana. Majoitus kannattaakin varata hyvissä ajoin esimerkiksi Naantalin KylpylästäKultaranta Resortista tai vanhan kaupungin puutaloidyllistä.

Naantalin Musiikkijuhlien aikana kannattaa tutustua myös Naantalin nähtävyyksiin kuten Kultarannan puutarhaan tai lähteä merelliselle risteilylle Höyrylaiva s/s Ukkopekalla ihastelemaan Naantalin ja Turun nähtävyyksiä. Kerää porukka ja lähtekää yhdessä nauttimaan musiikista Naantaliin!

Lipunmyynti

Lippupisteen myyntipisteet ja Naantalissa Visit Naantalin toimisto osoitteessa Nunnakatu 2, p. 02 435 9800. Visit Naantalin kautta myös ohjelmapaketteja ryhmille.