Tapahtumat

Naantalin Kirjajuhlien syysmatinea

13.11.2021 - 13.11.2021

Naantalin Kirjajuhlien syysmatinea 13.11.2021 klo 15-18 Naantalin Kylpylässä

Ohjelmassa on kirjallisuutta, teatterinomaista esiintymistä sekä musiikkia. Teatterimies ja kirjailija Juha Hurme on suomentanut Seitsemän veljestä nykyihmiselle paremmin ymmärrettäväksi, ja esittää nyt uudesta teoksestaan valittuja otteita. Luvassa on taatusti spektaakkeli.

Näyttelijä, valokuvaaja ja esikoiskirjailija Laura Malmivaara on haastateltavana paljon julkisuutta saaneesta, hienosta kirjastaan Vaiti. Kirjailija Roope Lipasti kertoo uudesta kirjastaan Mikael, jossa Agricola joutuu rauhanneuvotteluihin itsensä Iivana Julman kanssa. Lisäksi tutustumme hurmaavaan salapoliisiromaaniin Vainajat eivät vaikene, jonka takana on salaperäinen kirjoittajakaksikko R&R.

Iltapäivän musiikkiosuudesta vastaa Broadcastista ja Hoedownistakin  tuttu muusikko Mika Kuokkanen. Tapahtuman aikana myydään vanhoja, historiaan liittyviä opetustauluja, joista tuotto menee Naantalin Yhteiskoulun tuen stipendirahastoon.

Tapahtuman järjestävät Naantalin Kirjajuhlat sekä Naantalin Yhteiskoulun tuki ry.

Lipun hinta on 20 € ja siihen sisältyy kahvi ja leivonnainen. Lippuja saa ostaa ennakkoon Pienestä Kirjapuodista sekä ovelta, mikäli niitä jää. Tapahtumapaikkana on Naantalin Kylpylän Viktoria-Sali.

Lämpimästi tervetuloa!