Näe ja koe, Aktiviteetti, Esteetöntä tekemistä, Nähtävää ja koettavaa Asuntomessujen aikana, Opastetut yleisökierrokset, Teemakierros, Vastuullinen matkailu, Tapahtumat

Luostarilta Kellopelille – arkkitehtonisia ratkaisuja -yleisökierros

13.07.2022 - 10.08.2022

Mielenkiintoinen opastus Naantalin arkkitehtuurin saloihin

15 €/hlö

Keskiviikkoisin klo 18, aikavälillä 13.7. – 10.8. Vakiolähtö opastetulle kävelylle Naantalin kaduille tutkimaan kaupungin arkkitehtuuria ja historiaa.

Luostarilta Kellopelille – arkkitehtonisia ratkaisuja

Lähde oppaamme kanssa tutustumaan Naantalin ydinkeskustan ja vanhankaupungin arkkitehtuuriin ja kaupunkisuunnitteluun historiallisesta perspektiivistä.  Kuljemme Naantalin vanhoilla kaduilla sekä hieman uudemmallakin puolella.

Millaisia yksityiskohtia löytyykään Naantalin rakennuksista ja tonteilta? Kuinka kaupunki on kehittynyt keskiajalta nykypäivään?

Lähtö Visit Naantalin edestä ja kävelykierroksen kesto on 1,5 h.

Rajoitettu ryhmäkoko, oppaamme käyttää äänenvahvistinta. Opastuksen toteuttaa Magni Mundi.

Opastuksen hinta

15 € / henkilö

Naantalin hautausmaa ja kirkko taustalla puiden takana.

Tutustu myös! Pieniä paheita suuria syntejä Aurinkokaupungissa

Klo 18.00 to 23.6. sekä maanantaisin 18.7. – 10.8.

Tällä kävelykierroksella opas johdattaa ryhmän Naantalin eli Aurinkokaupungin pimeämmälle puolelle, sukelletaan luostariajan synteihin ja uuden ajan markkinahumuun.

Kuljemme halki historian ihmetellen millaisia syntejä ja paheita Naantalissa on harrastettu sekä miten niitä on valvottu. Rangaistuksiakin on näistä seurannut, mutta millaisia?