Etusivu, Suosittelemme, Majoitus, Hotelli, Huoneisto, Pienhotelli, Näe ja koe, Aktiviteetti, Lähialue, Nähtävyys, Opastettu kierros, Retki, Teemakierros, Tapahtumat

Kummitusloma Naantalissa!

01.10.2021 - 06.11.2021

Kummitusloma Naantalissa

Kummitusloma Naantalissa on irtiotto arjesta karmean syksyisessä saaristossa! Kummituslomapaketit löydät Visit Naantalin verkkokaupasta. Matkapaketteja on monenlaisia ja niihin sisältyy pääsyliput suosituille Louhisaaren kummituskierroksille.

Varaa tämä jos uskallat!

Miniloma Naantalissa ja Louhisaaren kartanon kummituskierros

Naantalin lokakuiset matkapaketit kummitusteemalla ovat täydellinen irtiotto karmean herkulliseen syysaikaan ja luvassa onkin astetta jännittävämpi reissu Naantaliin ja Louhisaaren kartanolinnalle.

Omatoimisella minilomalla Naantalissa voit tehdä ostoksia ja kierrellä viehättävässä vanhassa kaupungissa. Valitse matkapaketti majoituksella ja voit huoletta lomailla jännittävässä saaristokaupungissa ja sen lähiympäristössä ja palata illaksi silitettyjen lakanoiden väliin.

Kummitusloma huipentuu Louhisaaren kartanolinnan suosittuun ja jännittävään kummituskierrokseen, jonka kruunaa kahvihetki Louhisaaren kartanon kahvilassa lakritsikuorutteisen kummitusleivoksen kera!

Kummitusloma Naantalissa -pakettien hinnat

Tutustu kummitusmatkapaketteihin Visit Naantalin verkkokaupassa. Matkapaketteja on mahdollista varata 1.10.-6.11.2021.

Alk. 99 € / hlö

Kummitusloma ja ”hirveä” dinner

Yhdistä omatoimiseen minilomaan Naantalissa myös ravintola Amandiksen ”hirveä” illallinen. Kauhistuttavan kattauksen aikana herkutellaan matkan teemaan sopivilla herkuilla.

Yhdessä hemmottelevan majoituksen kanssa joko putiikkihotelli Amandiksessa tai Naantalin Kylpylässä sekä Louhisaaren kummituskierrosten kanssa tämä on varmasti vuoden ikimuistoisin loma!

Alk. 145 € / hlö

Mikä on Louhisaaren kummituskierros?

Louhisaaren kartanolinnan ovet avautuvat vuosittain lokakuun hämärtyvinä iltoina jännittävän kummituskierroksen merkeissä. Jylhän kartanokohteen pimeään menneisyyteen ja traagisiin ihmiskohtaloihin tutustutaan teemaopastuksen johdolla. Kierros on K15.

Osittain fiktiivisellä kummituskierroksella tutustut historiallisen herraskartanon vaiettuihin tarinoihin sekä vierailet myös kellarissa, joka on normaalisti yleisöltä sujettu. Silmät kannattaa pitää auki, sillä muutama kummituskin saattaa kierroksella esiintyä. 

Yleisöltä runsaasti kiitosta saaneet kierrokset toteutetaan kartanolinnassa. Kierroksen aikana vieraillaan linnan kaikissa kolmessa pääkerroksessa sekä kellarissa. Huom! Kierros ei ole esteetön.

Vuosittain loppuunmyydyt kierrokset ovat suosittuja eikä niille tehdä ennakkovarauksia, vaan kaikki liput myydään ennakkoon verkkokaupassa. Paikan päällä Louhisaaren kartanolinnalla ei ole lipunmyyntiä.

Suosittelemme lippujen hankkimista hyvissä ajoin, jotta varmistat pääsysi syksyn kummittelevimpaan tapahtumaan!