Etusivu, Suosittelemme, Herkuttelupaikat, Keskusta ja Naantalin Kylpylä, Majoitus, Hotelli, Näe ja koe, Lähialue, Nähtävyys, Opastettu kierros, Retki, Ryhmämatka, Draamaa, Kartanot, Museot, Nähtävyydet

Kummitusloma ja ”hirveä” illallinen Naantalissa

01.10.2021 - 06.11.2021

Kummitusloma Naantalissa – kummituksia ja ”hirveä” illallinen

Kummitusloma Naantalissa on tämän syksyn ”karmein” majoituspaketti, johon sisältyy hemmotteleva majoitus joko putiikkihotelli Amandiksessa tai Naantalin Kylpylässä, Louhisaaren suosittu kummituskierros sekä uutuutena syksyllä 2021 Amandiksen ”hirveä” illallinen.

Majoituspaketit ovat varattavissa tietyille ajankohdille 1.10.-6.11.2021 välillä.

Kummitusteemainen miniloma Naantalissa

Kaunis Naantali on syksyn pimenevinä iltoina kiehtovan mystinen matkakohde. Tähän pakettiin on koottu kaikki kummittelevan Naantalin parhaat puolet!

Omatoimisella minilomalla Naantalissa majoitutaan joko vanhan kaupungin viehättävässä boutique hotelli Amandiksen persoonallisessa huoneessa tai Naantalin Kylpylässä.

Viikonlopun aikana pääset osallistumaan Louhisaaren kartanolinnan synkkään menneisyyteen ja kiehtoviin ihmiskohtaloihin Louhisaaren suosituilla kummituskierroksilla. Kierrokset toteutetaan tarinallisesti oppaan johdolla, huumoria unohtamatta. Kierrosten ikäraja on K15.

Ennen kummituskierrosta nautitaan kahvi/tee ja herkullinen kummitusleivos Kartanon kahvilassa ja illan kruunaa ravintola Amandiksen ”hirveä” illallinen Naantalin idyllisen vanhan kaupungin rannassa.

Kummitusloma & ”hirveä” dinner hinta

Ajankohta 15.10-16.10.2021

Alk. 145 €/hlö

Amandiksen ”hirveän” dinnerin menu

Amandis on tunnettu herkullisesta ruoastaan ja idyllisestä miljööstään Naantalin vanhan kaupungin rannassa. Syksyllä 2021 Amandiksessa järjestetään kummitusteemaan sopivia ”hirveitä” illallistapahtumia.

Kaamean kattauksen aikana nautitaan alkupalaksi savulohta pestomajoneesilla, vihreää salaattia marinoidulla punasipulilla ja Kolatun cheddarjuustolla, marinoitua mozzarella-kirsikkatomaattisalaattia, fenkolisalaattia sekä sienisalaatti.

Pääruoaksi lautasella komeilevat paahdetut perunat, hirven paistia sekä juuresgratiini. Illalliseen kuuluvat talon leipä ja levite sekä herkkuhampaita miellyttävä lakritsipannacotta suolakinuskilla kahvin tai teen kera.

Voit myös varata pelkän ”hirveän” illallisen Amandiksessa Visit Naantalin verkkokaupasta.

Matkapaketin aikataulu ja ohjelma

Tulopäivänä:

Lähtöpäivänä:

Hintaan sisältyy:

Hyvä tietää matkapaketista

Sijainnit

Boutique hotelli Amandis Nunnakatu 6, 21100 Naantali puh. 050 5381956 (klo 8-18) www.amandis.fi
Amandiksen kuusi hotellihuonetta on remontoitu keväällä 2019 entistä viihtyisämmiksi. Kauniit huoneet sijaitsevat Villa Amandiksen kanssa samassa kotoisassa puutalopihapiirissä. Sisäpihalla, aivan huoneiden vieressä, on ilmainen pysäköinti hotellivuorokauden ajaksi.

Naantalin Kylpylä Matkailijantie 2, 21100 Naantali Palveluiltaan ja puitteiltaan Suomen parhaana palkittu hotelli (World Travel Awards 2019 ja 2020) on ainutlaatuinen kokonaisuus, jonka muodostavat tasokkaat kylpyläpalvelut, hotelli-, ravintola-, hoito- ja kokouspalvelut keskustan läheisyydessä.

Louhisaaren kartanolinna Louhisaarentie 244, 21240 Louhisaari

Louhisaaren kartanon kahvila Louhisaarentie 229, 21240 Askainen