Esteetön kohde, Etusivu, Suosittelemme, Näe ja koe, Aktiviteetti, Esteetöntä tekemistä, Tarjoukset, Tapahtumat, Musiikki, Tarjoukset

Alk. 139 € / hlö Konserttiloma Naantalissa

Yhdistä konserttielämykseen kiireetön kylpyläloma

Tällä konserttilomalla nautit valitsemastasi Naantalin Musiikkijuhlien kesäkuussa 2023 järjestettävästä konsertista ja majoitut mukavasti Naantalin Kylpylässä Comfort Twin tai Deluxe-huoneessa. Makoisien unien päätteeksi maistuu herkullinen buffetaamiainen sekä pulahdus lämpimiin kuohuihin spa-osastolla tunnelmallisen tähtikupolin alla.

Matkapaketteihin kuuluvat konsertit

Konserttilomien hinnat

Matkapaketin hintaan sisältyy 1 vuorokauden majoitus, buffetaamiainen, sauna- ja allasosaston vapaa käyttö sekä Naantalin Musiikkijuhlien konserttilippu.

Matkapakettien hinnat alkaen 139 € / hlö

Naantalin Musiikkijuhlat 6.-17.6.2023

Naantalin Musiikkijuhlat on yksi Suomen vanhimmista ja arvostetuimmista musiikkifestivaaleista, joka perinteisesti käynnistää kesän. Monipuoliset ja korkeatasoiset konsertit järjestetään merellisen Naantalin ja lähiseudun konserttipaikoissa. Naantalin luostariaikainen kirkko toimii Musiikkijuhlien pääestradina. Tule yhteen, kahteen tai kaikkiin – luvassa on Naantalia, musiikkia ja juhlaa!