Tapahtumat, Musiikki

Kirkkoja ja konsertteja saaristossa -retkipaketti

11.06.2022
Sellon soittajan käsi ja sellon kielet.

Kirkkoja ja konsertteja saaristossa -konserttielämys

Alk. 85 €/hlö

Retken kohokohdat:

  • Kaksi upeaa konserttia Askaisten ja Merimaskun idyllisissä pikkukirkoissa
  • Kotiruokalounas Louhisaaren kartanolinnan miljöössä

Kirkkoja ja konsertteja saaristossa – Askainen ja Merimasku, Buffetlounas ja kaksi konserttia

Kirkkoja ja konsertteja saaristossa -retkellä koet musiikkielämyksiä saaristo- ja maaseutupitäjien viehättävissä pikkukirkoissa. Pakettiin sisältyvät konserttiliput Marskin aikalaisia -konserttiin Askaisten kirkossa ja Iltapäivä Mozartin seurassa -konserttiin Merimaskun kirkossa.
Konserttiretken kruunaa herkullinen lounas Louhisaaren kartanon kahvilassa, joka sijaitsee Marsalkka Mannerheimin syntymäkodin, Louhisaaren kartanolinnan, välittömässä läheisyydessä.

Naantalin Musiikkijuhlat on yksi Suomen vanhimmista ja arvostetuimmista musiikkifestivaaleista. Sen monipuoliset ja korkeatasoiset konsertit järjestetään merellisen Naantalin ja lähiseudun idyllisissä konserttipaikoissa. Tule yhteen, kahteen tai kaikkiin – luvassa on Naantalia, musiikkia ja juhlaa.

Aikataulu ja ohjelma:

Louhisaaren kartanolinnan piha-alueeseen voi tutustua itsenäisesti tai osallistua lisämaksusta kartanolinnan opastetulle kierrokselle. Lisätietoja yleisöopastuksista Louhisaaren kartanolinnan verkkosivuilla.

Huom! Retkeen ei sisälly kuljetusta.


Lippuosto on sitova, varaus- ja peruutusehdot

Konserttiliput saatte kirkon ovelta ennen konsertin alkua esittämällä sähköpostiisi lähetettyä laskukopiota/vahvistusta lipuntarkastajalle mobiililaitteen näytöltä tai tulosteena.

Visit Naantali on avoinna ma-pe klo 9.00-16.30, p. 02 435 9800. Kesäkaudella pidennetyt aukioloajat.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.