Etusivu, Suosittelemme, Tapahtumat

Asuntomessut Naantalissa

15.07.2022 - 14.08.2022

Mitä koti saaressa voisi olla.

Asuntomessut 2022 järjestetään Naantalissa upealla Luonnonmaan saarella. Ukko-Pekan silta johdattaa messukävijät saariston tunnelmaan ja tutustumaan merelliseen sekä luonnonläheiseen asuntomessualue Lounatuuleen, joka on rakentunut jyhkeiden kallioiden päälle saariston luontoa kunnioittaen.

Asuntomessut Naantali 2022 logo

Tervetuloa Asuntomessuille aurinkoiseen Naantaliin!

Lounatuulessa nähdään monipuolinen kattaus ihastuttavia messukoteja: omakotitaloja, pienerillistaloja, pari- ja rivitaloja sekä vapaa-ajan asuntoja. Messukodit ovat rakentuneet luontoa säästäen ja kotien pihat ovat jätetty helppohoitoisiksi ja luonnontilaisiksi. Saaristoluonnon ja jylhän kalliomaaston huomioiminen ovat olleet noin 20 hehtaarin kokoisen alueen suunnittelussa keskeinen lähtökohta. Tonttien ympärille on jätetty viheralueita ja kaunista mäntymetsää.

Messukohteisiin tutustumisen lomassa on täydellistä hengähtää meren äärellä ja ihastella venesataman sekä rantapuiston tunnelmaa. Rantaan on rakentunut myös alueen oma aurinkovoimala, joka kerää aurinkoenergiaa älymuuntamoon.

Lounatuulessa saaristo ja kaupunki kohtaavat – kaupungin palvelut ovat lähellä, mutta ainutlaatuinen sijainti saaristossa mahdollistaa töihin lähdön vaikkapa veneellä ja tarjoaa vapaa-ajan virkistysmahdollisuudet melkein kotiovelta.

Asuntomessu-info

Ajankohtaisimman tiedon Asuntomessuista Naantalissa löydät Asuntomessujen verkkosivuilla www.asuntomessut.fi.

Asuntomessujen pääsyliput

Asuntomessut ovat avoinna 15.7.-14.8.2022 klo 10.00-18.00 maanantai – sunnuntai.

Tutustu poikkeuksellisiin aukioloaikoihin, artisti-iltoihin ja ohjelmaan Asuntomessujen nettisivuilla.

Early Bird -hinnat

27 € 30.6. asti

Lippuhinnat

30 € 1.7. alkaen verkossa

32 € portilla

Asuntomessuille venekuljetuksella Turusta ja Naantalista

Naantalin Luonnonmaalla sijaitsevalle asuntomessualueelle pääsee myös venekuljetuksella. Lähtöjä on päivittäin, osta liput etukäteen Lippu.fi:stä.

Suosittelemme Naantalissa Asuntomessujen aikana

Kultarannan puutarha, välimeren tunnelmaa henkivä vierasvenesatama, Muumimaailma, kylpyläelämys… Nappaa vinkit vierailusi ajaksi Naantalissa!

Kultarannan puutarha

Opastetut kierrokset maamme ykköspuutarhan ihmeiden äärelle ovat huippusuosittuja. Valitse puutarhaesittely tai mielenkiintoinen teemakierros!

Tutki Naantalin tarjontaa

Tutustu Naantalin tapahtumiin, herkuttelupaikkoihin, ostosmahdollisuuksiin sekä tunnelmallisiin majoituskohteisiin Naantalissa. Valitse suosikkisi täyden palvelun hotellista, huoneistoista tai putiikkihotelleista. Naantalissa on myös hyvällä sijainnilla oleva leirintäalue.

Majoitus kannattaa varata hyvissä ajoin ennakkoon Asuntomessujen aikana!

Huippujuttuja lähialueella

Naantali ja lähiseutu ovat täynnä tekemistä, tapahtumia ja mielenkiintoisia käyntikohteita. Tutustu Naantalin tapahtumatarjontaan, viivy alueella pidempään ja poikkea myös lähialueen kulttuurikohteissa.

Naantalin tapahtumat

Naantali on täynnä tapahtumia koko vuoden ympäri. Tutustu värikkäisiin paikallistapahtumiin ja koe lumoava Naantali!

Kiss My Turku

Turku on vain 15 minuutin ajomatkan päässä Naantalista. Tutustu Turun nähtävyyksiin, herkuttelupaikkoihin ja aktiviteetteihin Kiss My Turku -sivustolla!

Paraisten tapahtumat

Paraisten saaristokunta saaristopitäjät, luonnonnähtävyydet ja lauttayhteydet tulevat tutuksi Saariston Rengastietä kulkiessa.

Salon tapahtumat

Salon Iltatorit, monipuolinen kesäteatteritarjonta ja muut tapahtumat kutsuvat Saloon.

Uudenkaupungin tapahtumat

Merellinen ja sympaattinen Uusikaupunki, yllättää vierailijan hauskoilla ja omintakeisilla tapahtumillaan – tutustu puutalokaupungin tarjontaan!

Paimion parantola

Paimioon tuberkuloosiparantolaksi vuonna 1933 valmistunut rakennus oli arkkitehtien Alvar ja Aino Aallon kansainvälisen uran kannalta keskeinen. Tutustu kohteeseen!

Tutustu Naantaliin

Naantali on Suomen lomapääkaupunki ja kaunista saaristokaupunkia luonnehditaankin Pohjolan Portofinoksi välimerellisen tunnelmans ansiosta. Historiallinen pikkukaupunki on yhdistelmä kulttuuria, käyntikohteita ja luontoa. Tutustu Naantalin tarjontaan!