Etusivu, Suosittelemme, Herkuttelupaikat, Vanhan kaupungin ranta, Näe ja koe, Aktiviteetti, Lähialue, Tapahtumat

Amandiksen ”hirveä” illallinen

15.10.2021 - 16.10.2021

Amandiksen ”hirveä” illallinen 15. ja 16.10.2021

UUTTA SYKSYLLÄ 2021! Naantalin vanhan kaupungin Ravintola Amandiksessa järjestetään ihan ”hirveitä” illallisia lokakuussa 2021. Kauhuteemainen illallinen sopii lähestyvän halloween-kauden ohjelmaksi.

Alk. 42 €/hlö illallinen

Alk. 35 €/hlö viinipaketti

Amandiksen ”hirveä” illallinen

Naantalin rannan Amandis-ravintolassa järjestetään muutamia ihan ”hirveitä” illallisia syksyllä 2021! Naantalin vanhan kaupungin idylli rikkoontuu syksyn synkeän teeman mukaisesti ja elämyksellinen 3-ruokalajin dinner jää varmasti mieleen pitkäksi aikaa. Herkullista ruokaa nautitaan kauhuteemaan sopivasti Amandiksessa klo 19.00 alkaen.

Tämä kauhea dinner kannattaa siis ehdottomasti kokea ja se sopiikin hyvin lähestyvän Halloween-kauden ohjelmaksi. Huom! Paikkoja on rajoitetusti, vain ennakkovaraukset Visit Naantalin verkkokaupasta.

”Hirveä” illallinen klo 19.00 MENU

Lisämaksusta:

JÄRJESTÄJÄLLÄ Ravintola Amandiksella on oikeus perua illallinen tai siirtää se toiseen ajankohtaan vähäisen kysynnän tai muun pakottavan syyn vuoksi. Jos illallinen perutaan pyritään asiakkaalle tarjoamaan korvaavaa ohjelmaa tai palautetaan matkustajan maksusuoritukset.

Muutokset mahdollisia.

SIJAINTI
AMANDIS Nunnakatu 6, 21100 Naantali puh. 050 5381956 (klo 8-18) www.amandis.fi

Louhisaaren kummituskierros- ja majoituspakettitarjoukset

Lähde kummitusteemaiselle lomalle Naantaliin. Tutustu viikonloppujen yöpymispaketteihin, joihin sisältyy Louhisaaren kartanon kummituskierrosten liput sekä majoitus joko Naantalin Kylpylässä tai Hotelli Amandiksessa.

Syskyn 2021 uutuutena osaan paketteja sisältyy myös ihan ”hirveä” illallinen Amandiksen ravintolassa. Huom! Paikkoja rajoitetusti.

Kummituskierros, majoitus & ”hirveä” illallinen

Alk. 145 €/hlö