Ryhmämatka, Kokous, Kultarannan puutarhan ryhmäretket, Museot ja ryhmäopastukset, Ohjelmalliset majoituspaketit ryhmille, Saaristo ja luonto, Taide-elämyksiä ja kulttuurinautintoja, Vihreä valinta ryhmille

Naantalin ryhmäretket

Naantalin ryhmäretket ovat kaikenkokoisten porukoiden suosikkeja

Naantalin ryhmäretket tarjoilevat ikimuistoisia elämyksiä Suomen historiallisessa lomapääkaupungissa. Naantali on kiva retkikohde kaikenkokoisille ryhmille ja Naantalissa vieraileekin vuosittain lukuisia ryhmämatkalaisia. Aurinkoinen saaristokaupunki tarjoaakin paljon tekemistä ryhmille. Historiallisesti rikas pikkukaupunki mahtavan Turun läheisyydessä on pullollaan uniikkeja käyntikohteita, elämyksellisiä opastuksia ja aitoja paikallisia makuja.

Naantalissa olet jo saaristossa – Naantalin ryhmäretkellä pääset helposti saarihyppelylle Pienelle tai Suurelle Rengastielle. Saaristolaivat liikennöivät Naantalista Ahvenanmaalle ja Ruotsiin päivittäin.

Naantalissa on paljon uutta – paitsi vanha kaupunki!

Oletko jo päässyt tunnelmoimaan ihastuttavilla pikkukujilla ja aistimaan vanhan luostarikaupungin elämänmenoa?

Naantalin ryhmäretket takaavat kesän huippuhetket 

Vanhan kaupungin ja luostarikirkon lisäksi ryhmäretkeläisten suosikkikohteita Naantalissa ovat Louhisaaren kartanolinna Askaisissa, Höyrylaiva Ukkopekan risteilyt ja Seilin saari.

On hyvä pitää myös mielessä, että muut saariston ryhmäretkikohteet ovat aivan nurkan takana ja Naantalin kesä on täynnä mielenkiintoisia paikallisia tapahtumia kun mietit ikimuistoista tekemistä ryhmälle Naantalissa ja saaristossa.

Inspiroivia ryhmäretki-ideoita Visit Naantalista

Kun mietit ryhmälle tekemistä Naantalista, tutustu ensimmäiseksi Visit Naantalin ryhmämatkaesitteeseen ja ole yhteydessä niin voimme yhdessä suunnitella juuri teidän ryhmällenne sopivan kokonaisuuden.

Suosittelemme lämpimästi useamman päivän ryhmämatkaa, jolloin yöpyminen järjestyy vaikkapa ihanan Naantalin Kylpylän tai saaristoluonnon keskellä sijaitsevan Kultaranta Resortin majoitustiloissa. Pienemmät ryhmät voivat kysyä myös elämyksellistä majoitusta Naantalin vanhan kaupungin puutalomiljöössä.

Voit myös täyttää Visit Naantalin tarjouspyyntö-lomakkeen ja me otamme sinuun yhteyttä retki-ideoiden tiimoilta.

Tutustu myös Naantalin ryhmäretki-ideoihin nettisivuillamme.

Visit Naantali ryhmäesite 2022Lataa

Ryhmien varaus- ja peruutusehdot