Ryhmämatka, Saaristo ja luonto

Seilin saari ryhmille − Röölän sillisatamasta Seiliin

Seilin saari ryhmille – Röölän sillisatamasta Seiliin

Kysy tarjousta ryhmällesi!

Retken kohokohdat

  • Merimatka Röölästä Seiliin ja takaisin
  • Seilin historiallinen saari ja opastus saarella
  • Silliperinnemuseo Dikseli

Katso lisätiedot alempaa.

Seilin saari ryhmille sopii myös sokkoretkeksi saaristoon

Seilin saari ryhmille on retki historialliselle parantola-saarelle, joka on tunnettu upeasta saaristoluonnostaan sekä synkästä historiastaan. Seili on ikimuistoinen kokemus maailman kauneimmassa saaristossa. Ryhmä lähtee vesibussilla Röölästä ja kulkee läpi sykähdyttävien merimaisemien kohti Seiliä. Sokkoretkenä toteutettaessa merimatka ja saaristotuulet ovat olleet monelle ryhmälle iloinen yllätys.

Kaunis saaristoidylli vastaanottaa ryhmämatkalaiset saariston sydämeen. Seilin saaren rauhassa lepäävät niin postilaituri, vanhat parantolarakennukset kuin ainutlaatuinen puukirkko pysäyttävine kirkkomaineen.

Seilin saari saariston ryhmämatkakohteena on vertaansa vailla

Seilin saari ryhmille -retken aikana tutustutaan opastetusti Seilin saareen sekä Seilin kirkkoon ja nautitaan buffetlounas vanhassa parantolarakennuksessa. Saaren ihmiskohtalot ja menneisyyden kaiut ovat läsnä koko retken ajan. Saarella on omatoimista aikaa ennen paluuta mantereelle. 

Tämä retki sopii saaristosta ja sen historiasta kiinnostuneille ryhmille. Tämän ryhmämatkan voi myös kätevästi toteuttaa sokkoretkenä. Mieleenpainuva ryhmäkohde saaristossa on jäänyt monen porukan mieleen yhtenä parhaista yllätysmatkoista!

Huomioitavaa on, että Seilin saaren tiet ovat hiekkateitä ja käveltävää on useita satoja metrejä päivän aikana. Ryhmämatka Seiliin ei siis sovellu liikuntarajoitteisille. Kysy vaihtoehtoisia saaristoretkiä ryhmille suoraan Visit Naantalista.

Seilin saari ryhmille -retki

Retki toteutettavissa kesäkaudella lautan liikennöidessä. Muutokset mahdollisia.

Päiväretki voi sisältää esimerkiksi:

  • Merimatka Röölä-Seili, matkan aikana kahvi
  • Opastus saarella ja käynti kirkossa (noin 1,5 h)
  • Buffetlounas Seilin saaren ravintolassa
  • Merimatka Seili-Röölä, matkan aikana kahvi ja pieni suolainen tai makea
  • Sisäänpääsymaksu ja opastus Silliperinnemuseo Dikseliin.

Lisämaksusta

  • Saaristo-opas mukana koko matkan ajan
  • Bussikuljetus.
M/s Östernin yhteysalus kesällä merellä.

Esteettömyys

Päiväretki Seilin saarelle Röölästä ei sovellu liikuntaesteisille henkilöille.

Merimatkat kuljetaan aluksella, joka ei ole esteetön. Seilin saaren tiet ovat hiekkapohjaisia ja maasto on paikoin epätasaista. Kaikkiin rakennuksiin ei ole esteetöntä kulkua. Aika Seilin saarella on päiväretken aikana rajallinen, joten emme suosittele tällä aikataululla tehtyä matkapakettia mikäli ryhmäläisillä on liikuntarajoitteita.

Mainitsethan varauksen teon yhteydessä erityistoivomuksista, jolloin voimme suunnitella juuri teille sopivan kokonaisuuden saaristoon.

Sydämen muotoinen aukko kuusiaidassa.

Vastuullisuus

Visit Naantali kannustaa vastuulliseen matkailuun Naantalissa sekä lähialueella ja ryhmämatkailu voi olla juuri sitä parhaimmillaan!

Opastetut kierrokset nähtävyyskohteissa toteutetaan kävellen, joten osallistuminen kierroksille on ympäristöystävällinen tapa tutustua matkakohteeseen.

Useat Naantalin ja lähialueen ravintoloista ja kahviloista suosivat tuotteissaan lähellä tuotettuja sekä satokausien mukaisia raaka-aineita. Kysy lisää varauksen yhteydessä lähituotteiden käytöstä ja paikallisista suosituksista.

Ryhmässä toteutettavat retketyhteiskuljetuksella sekä kiertoajelut matkakohteessa ovat vastuullinen tapa matkustaa yksityisautoilun sijaan. Visit Naantalin kautta voit tilata myös bussikuljetuksen ryhmällesi.

Vastuullisen matkailun voi ottaa huomioon myös valitsemalla ryhmälle majoituskohteen, joka ottaa ympäristöasiat huomioon toiminnassaan. Tästä todistuksena osalla majoituskohteita on ympäristösertifikaatti, kysy lisää vaihtoehdoista varauksen teon yhteydessä.

Visit Naantalilla on Ekokompassi-sertifikaatti ja on sitoutunut edistämään ympäristöystävällistä matkailua Naantalissa. Tutustu Visit Naantalin ympäristölupauksiin.