Ryhmämatka, Kultarannan puutarhan ryhmäretket, Vihreä valinta ryhmille

Alk. 19 €/hlö Presidenttiemme kesät Naantalissa -opastus ryhmille Kultarannan puutarhassa

Presidenttiemme kesät Naantalissa ryhmille

Alk. 19 €/hlö

Hinta sisältää mielenkiintoisen presidenttiaiheisen teemaopastuksen Kultarannan puutarhassa joko Kekkosen lempilakupussin tai presidentti-postikortti ja -merkki. Hinta voimassa kun ryhmässä on min. 8 osallistujaa.

Presidenttiteemainen kierros ryhmille Kultarannan puutarhassa

Presidenttiemme kesät Naantalissa ryhmille mielenkiintoinen tapa tutustua Suomen ainutlaatuisimman puutarhakohteen historiaan. Puutarhan medaljonkiosan kukkaloiston lisäksi kierroksen aikana opitaan Suomen yli satavuotiseen historiasta eri presidenttien aikakausien kautta.

Kultaranta onkin ollut Suomen tasavallan presidenttien kesävirka-asuntona jo vuodesta 1922. Kultarannan kesät ovatkin täyttyneet vuosisadan aikana monenlaisista tapahtumista ja persoonallisista presidenteistä, jotka ovat vaikuttaneet jokainen osaltaan niin naantalilaisten kuin muiden suomalaisten elämään. 

Maatamme johtaneisiin presidentteihin keskittyvällä teemaopastuksella saadaankin erilainen kulttuurihistoriallinen katsaus Suomen merkittävimpään puutarhaan ja kesäasuntoon sekä sen asukkaisiin.

Kierroksen kesto on tunti.

Presidenttiemme kesät -teemakierroksen hinta ryhmälle

Kultarannan puutarha on avoinna yleisölle 15.4.-31.8.2022, minkä jälkeen puutarha sulkeutuu yleisöltä remontin johdosta vuosiksi 2023-2024.

Alk. 19 €/hlö

Hinta on voimassa ti-la kun ryhmässä min. 8 henkilöä, ei vapaita. Pyhähinta lasketaan erikseen. Palvelumaksumme on 15 €. Muutokset mahdollisia.

Ryhmäretken hinta sisältää:

  • Presidenttiemme kesät -teemakierroksen Kultarannan puutarhassa (1h)
  • Matkamuistona: Wanha Naantali Kaupan Kekkosen lempilakupussi tai presidenttipostikortti ja -merkki.


Tutustu myös Kultarannan puutarhan muihin teemaopastuksiin ryhmille

Mamselli Kupaisen teemaopas esittelee mustavalkoista kuvaa Kekkosesta intiaanipäähine päässä.

Mamselli Kupiaisen teemakierros

Faktaa ja fiktiota sekoittava humoristinen katsaus Kultarannan kulisseihin. Ryhmän oppaana on sympaattinen Mamselli Kupiainen. Tämä kierros kutkuttelee nauruhermoja.

Alk. 19 €/hlö

Lue lisää Mamselli Kupiaisen kierroksesta ryhmille.

Kultarannan puutarhan kullattu patsas, joss kaksi koiraa nuuhki toistensa neniä.

Kultarannan puutarhan taidekierros

Kultarannan puutarhan taideteoksiin tutustuttava teemakierros, jonka aikana esitellään Tasavallan presidentin kanslian ja Alfred Kordelinin säätiön yhteistyössä toteuttaman kesän veistonäyttelyn teokset.

Alk. 19 €/hlö

Lue lisää Kultarannan puutarhan taidekierroksesta ryhmille.