Ryhmämatka, Kultarannan puutarhan ryhmäretket, Museot ja muut ryhmäopastukset

Alk. 45 €/hlö Naantalin vanha kaupunki ja Kultarannan puutarha ryhmille

Naantalin vanha kaupunki ja Kultarannan puutarha ryhmille

Alk. 45 €/hlö

Retken kohokohdat:

  • Opastus Naantalin vanhassa kaupungissa ja Kultarannan puutarhassa
  • Lounas ja kahvituokio

Katso hintaehdot ja lisätiedot alempaa.

Naantalin päänähtävyydet kätevästi päiväretkellä

Tämä retkipaketti on loistava valinta ryhmille, jotka ovat tulossa ensimmäistä kertaa Naantaliin tai haluavat kokea Naantalin tärkeimmät nähtävyydet.

Naantali on kaunis pieni kaupunki lähellä Turkua, aivan saariston syleilyssä. Naantalin tunnetuimmat ja suosituimmat nähtävyydet ovat loistelias Kultarannan puutarha ryhmille ja meren rannalla sijaitseva charmantti vanha kaupunki värikkäine puutaloineen.

Varaa ryhmällesi opas päiväksi ja pääsette nauttimaan yksityiskierroksesta vanhan kaupungin kapeilla kujilla sekä presidentillisessä muotopuutarhassa. Ryhmäopastus Kultarannan puutarhassa on erikokoisten porukoiden suosikkijuttu Naantalissa! 

Pittoreskejä puutaloja ja Kultarannan puutarha ryhmille

Tällä päiväretkellä tutustutaan Naantalin päänähtävyyksiin opastetuilla kävelykierroksilla. Naantalin päiväretken aloittaa lounas, minkä jälkeen siirrytään ihastelemaan Kultarannan puutarhaa, jonka kukkaloistoon ja historiaan tutustutaan kävelykierroksella muotopuutarhan eri osissa. Kultarannan puutarha ryhmille onkin elämyksellinen ja presidentillinen tapa kokea suomalainen versio Versaillesin puutarhasta.

Opastuskierros jatkuu ryhmäopastuksella vanhan kaupungin idyllisessä miljöössä. Päivän kruunaa herkullinen päätöskahvit.

Esimerkki aikataulusta

klo 12.00 Lounas seisovasta pöydästä
klo 14.00 Opastettu kävelykierros Kultarannan puutarhassa
klo 15.15 Opastettu kävelykierros Naantalin vanhassa kaupungissa
klo 16.15 Päätöskahvit ja omaa aikaa Naantalissa kiertelyyn

Naantalin vanha kaupunki ja Kultarannan puutarha ryhmäretken hinta 2022

Alk. 45 €/hlö 

Hinta sisältää:

  • Opastus Naantalin vanhassa kaupungissa (60 min) ja Kultarannan puutarhassa (45 min)
  • Lounas ja tervetulokahvit suolaisella tai makealla kahvileivällä.

Esimerkkihinta voimassa kun ryhmässä 25 maksavaa osallistujaa. Tällöin matkanjohtaja ja kuljettaja pääsevät mukaan veloituksetta.

Retki on toteutettavissa Kultarannan puutarhan aukioloaikojen puitteissa.

Hinta on voimassa arkisin, pyhähinta lasketaan erikseen. Muutokset mahdollisia.

Puutarhatietoutta ryhmille

Kultarannan pohjoispuolella sijaitseva puisto on säilytetty luonnontilassa, Kultarantaa ympäröivää saaristoluontoa luonteikkaasti kunnioittaen. Kultarannan alueella kasvihuoneita on noin 1000 neliömetriä ja niihin on pääsy ainoastaan henkilökunnalla.

Puutarha tuottaa tasavallan presidentin talouteen niin kukat kuin vihanneksetkin ympäri vuoden. Opastetulla kävelykierroksella tutustutaan muotopuutarhan osaan nimeltä medaljonki. Kyseessä on ympyräreitti, joka on pituudeltaan n. 1,5 km ja aikaa sen kävelyyn oppaan seurassa on 45 minuuttia/ryhmä.

Kultarannan puutarhan kareva pylväspaviljonki, jonka alla opastuskierroksella oleva ryhmä ihmisiä.

Esteettömyys

Kultarannan puutarhassa kuljetaan tilavia hiekkapohjaisia tai laatoittetuja kävelyreittejä pitkin. Paviljonkien kohdalla on muutamia askelmia ja näiden kohdalla on kiertomahdollisuus oppaan seurassa. Matkan varrella on muutamia penkkejä.

Lue lisää esteettömyydestä Kultarannan puutarhassa
  • Opas käyttää äänenvahvistinta Kultarannan puutarhassa. Mikäli olet kiinnostunut selkokielisestä opastuksesta, mainitsethan tästä varauksen yhteydessä.
  • Vierailijat opaskoirien kanssa ovat tervetulleita kierrokselle Kultarannan puutarhaan.
  • Inva-wc sijaitsee Kultarannan puutarhan parkkialueen lipunmyyntirakennuksen yhteydessä.
  • Liikuntaesteisten on suositeltavaa tuoda omat liikkumisapuvälineet Kultarannan puutarhan kierrokselle. Kultarannan puutarhalla ei ole tarjolla apuvälineitä.

Naantalin vanhan kaupungin kävelykierros toteutetaan esteettömästi. Kierroksen kesto ja reitti ovat sovittavissa ryhmän toiveiden mukaan. Huomioitavaa kuitenkin on että reittien varrella on rajallisesti istumapaikkoja. Kierroksen aikana ei vierailla rakennuksissa.

Mainitsethan varauksen teon yhteydessä erityistoivomuksista tai mikäli ryhmässä on liikuntarajoitteisia henkilöitä, jolloin voimme suunnitella oppaan kanssa juuri teille sopivan opastusreitin.

Sydämen muotoinen aukko kuusiaidassa.

Vastuullisuus

Visit Naantali kannustaa vastuulliseen matkailuun Naantalissa ja ryhmämatkailu voi olla juuri sitä parhaimmillaan!

Kultarannan puutarhan ja Louhisaaren kartanolinnan opastukset toteutetaan kävellen, joten osallistuminen kierrokselle on ympäristöystävällinen tapa tutustua matkakohteeseen.

Useat Naantalin ja lähialueen ravintoloista ja kahviloista suosivat tuotteissaan lähellä tuotettuja sekä satokausien mukaisia raaka-aineita. Kysy lisää varauksen yhteydessä lähituotteiden käytöstä ja paikallisista suosituksista.

Ryhmässä toteutettavat retket yhteiskuljetuksella matkakohteeseen ovat vastuullinen tapa matkustaa yksityisautoilun sijaan. Visit Naantalin kautta voit tilata myös bussikuljetuksen ryhmällesi.

Visit Naantalilla on Ekokompassi-sertifikaatti ja on sitoutunut edistämään ympäristöystävällistä matkailua Naantalissa. Tutustu Visit Naantalin ympäristölupauksiin.