Ryhmämatka, Museot ja ryhmäopastukset, Taide-elämyksiä ja kulttuurinautintoja

Alk. 900 € / ryhmä Mannerheim-monologi Louhisaaressa ryhmille

Mannerheim-monologi ryhmille Louhisaaren kartanossa

Alk. 900 € / yksityisnäytös (tarjoilut lisämaksusta)

Retken kohokohdat

  • Näyttelijä Petri Rajalan tähdittämä 40 minuutin monologi-esitys
  • Marsalkka C.G.E. Mannerheimin syntymäkartanon juhlasalin estradi
  • Lyhyt omatoiminen tutustuminen kartanolinnaan esityksen päätteeksi.

Katso hintaehdot ja lisätiedot alempaa. Muutokset mahdollisia.

Mannerheim-monologi Louhisaaressa ryhmille

Varaa ryhmällesi elämys Louhisaaren kartanolinnaan! Mannerheim-monologi Louhisaaressa ryhmille on tilaisuus päästä kokemaan elämyksellisesti, kun C.G.E. Mannerheim palaa Louhisaaren kartanolinnalle.

Louhisaaren kartanolinnassa tapahtuu, kun itse C.G.E. Mannerheim palaa lapsuudenkotiinsa. Eletään marraskuun 6. päivää vuonna 1944 ja sotamarsalkka Mannerheim on paennut Louhisaaren linnaan odottamaan, että hänen kyytinsä saapuisi.

Mannerheim kuitenkin pelkää, että valvontakomissio ehtii kartanolle ensin ja hänet haettaisiin joko Venäjälle tai sitten sotasyyllisyysoikeudenkäyntiin. Mannerheim ei aio suostua kumpaankaan. Marsalkka tilaa myös ulkomaanpuhelun rakastetulleen kertoakseen, että saattaa myöhästyä tapaamisesta. Valitettavasti kyydin järjestyminen ei vain oikein tunnu onnistuvan…

Pääroolissa nähdään Marskin mielenmaisemaa karismaattisesti ilmentävä valovoimainen Petri Rajala ja oivaltavasti Marskin vaiherikasta elämää syväluotaavan monologin on käsikirjoittanut Roope Lipasti. Monologin on ohjannut Teija Söderholm. Tuotanto yhteistyössä: Visit Naantali, Suomen kansallismuseo, Louhisaaren kartanolinna ja Naantalin Teatteri.

Tutustu myös Louhisaaren kummituskierroksien ryhmäpaketteihin.

Mannerheim-monologin ryhmähinnat

900 € / yksityisnäytös

  • yleisömäärä max. 30 hlöä / näytös

Hinta sisältää Mannerheim-monologin, Louhisaaren kartanolinnan sisäänpääsymaksun sekä Louhisaaren kartanon lyhyen kierroksen ilman opastusta. Kesto yhteensä n. 60 min.

Ei vapaita. Palvelumaksumme on 15 € / ryhmä. Muutokset mahdollisia.