Ruokakummi-Annan kesäretki Taattisten tilalle

Vielä on aikaa tehdä kesäretki Taattisiin!

Merimaskussa Taattisten tilalla on ollut tapahtumarikas kesä, joka jatkuu vielä jonkin aikaa. Uudet yrittäjät, sisaruspari Kirsi ja Heta ovat kehitelleet uutta ilmettä ja toimintaa tälle perinteikkäälle tilalle. On mm B&B-toimintaa, juhannustanssit, taideresidenssi ja residenssiläisten vetämiä workshopeja ja vaihtuvia herkuttelumahdollisuuksia.

Pop-Up ravintola Eini oli hetkessä niin pop, että herkkusuita tuli pääkaupungista asti! Se oli avoinna vain kaksi viikkoa, enkä itse sinne lomiltani päässyt. Ruokakummikollegani Riku siellä kävi ja kirjoitti tänne kokemuksestaan.

Kesäkahvila Kokis on onneksi vielä auki, ja kävin eilen tutustumassa paikkaan. Olikin hauska pieni kahvila suurilla maisemilla. Listalta löytyi kiva valikoima suolaista ja makeaa. Nälkäisille oli myös ruoka-annos, sisältäen Herkkulaavun savulohta ja paikallisia perunoita.

Mainion kahvin ja pavlovan jälkeen kävin vielä tutustumassa Piece Of Earth -näyttelyyn, joka oli yhdessä pihapiirin rakennuksista. Esillä oli kahdeksan taiteilijan villisavesta muotoilemia teoksia. Savi on kaivettu Taattistenjärven pohjasta. Hienoja juttuja! Hiukan jäi harmittamaan, että en ollut kotona Merimaskussa, kun tämä ryhmä järjesti workshopin.

Kahvila Kokis ja näyttely ovat avoinna vielä 14.8.2022 asti. Lämmin suositus ruokakummi Annalta!