Majoitus, Huoneistokohteet

Luostarinkadun kaksio, 2 + 2 hlöä

Luostarinkadun kaksion oleskelutila, jossa sohva ja ruokailutila.

Valoisa kerrostalokaksio hyvällä sijainnilla Naantalin keskustassa

Siisti ja viihtyisä kaksio sijaitsee Naantalin keskustassa, lähellä vanhan kaupungin ja vierasvenesataman palveluita. Kauppa, apteekki ja tori lyhyen kävelymatkan päässä. Matkaa vanhaan kaupunkiin on 400 metriä ja Muumimaailman sillalle 750 m. Asunto on kerrostalon neljännessä kerroksessa, talossa on hissi.

Asunnossa on 38m2, sisältäen olohuoneen, keittokomero, makuuhuoneen, wc ja suihkun. Lisäksi asunnossa on lasitettu parveke länteen. Näkymät asuinalueen yli Naantalin kirkon tornille. Keittiön varusteisiin kuuluu liesi, jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin ja ruuanlaittovälineet sekä astiasto 6:lle henkilölle. Huoneistossa on TV sekä leluja leikki-ikäisille. Lähistöllä on leikkipuisto.

Makuuhuoneessa on 160 cm leveä parivuode ja olohuoneessa 130 cm leveä vuodesohva. Huoneisto soveltuu loistavasti kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Huoneistoon on mahdollista tuoda lapsen matkasänky (asiakkaan oma).

Sijainti: Luostarinkatu 14 B 28

Huomioitavaa: Huoneiston hintaan ei sisälly liinavaatteita eikä pyyhkeitä. Omat liinavaatteet ja pyyhkeet voi tuoda mukanaan tai mahdollisuus tilata liinavaatesetit ennakkovarauksella 10€/ hlö. Loppusiivous sisältyy hintaan. Kerrostalon pihalla olevat numeroimattomat autopaikat ovat huoneiston käytettävissä, mikäli tilaa on. Kadun varresta löytyy lisää paikkoja, tarkista kylteistä pysäköintiohjeet.

Tärkeää tietoa: Varauksen alkamispäivät ja avaimen luovutus

Huoneiston avain luovutetaan aina Visit Naantalin toimiston aukioloaikojen puitteissa. Majoitusvuorokausi alkaa huoneistossa klo 14.00 ja päättyy lähtöpäivänä klo 12.00.

23.5.-5.6. sekä 22.8.2022-31.8.2022

Majoitus varattavissa alkamaan ainoastaan arkisin, avaimen nouto Visit Naantalin toimistolta klo 16.30 mennessä.

Viikonlopulle, viikonlopun yli tai arkipyhän ajalle osuvat varaukset varattavissa viimeistään perjantaista tai arkipyhää edeltävästä päivästä alkaen.

Huom! Arkipyhinä ja aattoina poikkeukselliset aukioloajat, tarkista tiedot etukäteen p. 02 4359800.

6.6.-21.8.2022 (keskikesä)

Majoitus varattavissa alkamaan ma-su, avaimen nouto Visit Naantalin toimistolta arkisin klo 17.00 mennessä ja viikonloppuisin ja Juhannusaattona klo 16.00 mennessä.

Luostarinkadun kaksion makuuhuoneen parivuode.

Luostarinkadun kaksio | 2+2 hlöä

Viihtyisä kaksio Naantalin keskustassa, lähellä palveluita ja vanhaa kaupunkia.

Hinta

Alk. 135 €/vrk ilman liinavaatteita

10€/hlö liinavaatteet

Hintatiedot
  • 135 €/vrk ilman liinavaatteita
  • Liinavaatteet ja pyyheliinat 10 € / hlö / majoituskerta

Lisätietoja kohteesta
  • Majoitusvuorokausi alkaa klo 14.00 ja päättyy klo 12.00.
  • Avain noudetaan Visit Naantalin toimiston aukioloaikojen puitteissa. Syys-, talvi- ja kevätkaudella arkisin klo 9.00-16.30. Viikonloppuisin ja arkipyhinä toimisto on kiinni. Kesällä pidennetyt aukioloajat arkisin ja viikonloppuisin.
  • Liinavaatteet ja pyyheliiinat lisämaksusta 10 €/hlö (majoittujat voivat tuoda myös omat).
  • Huoneistolla ei ole omaa autopaikkaa.
  • Ei aamiaista, mahdollisuus valmistaa aamiainen.
  • Ei lemmikkieläimiä, savuton kohde.

Varaukset ja lisätiedot:

Luostarinkadun kaksio on varattavissa Visit Naantalin verkkokaupasta silloin kun sinulle sopii. Palvelemme sinua varausasioissa mielellämme myös puhelimitse 02 43 59800 tai sähköpostilla info@visitnaantali.com.

Kun lomasi ajankohtaan on vähemmän kuin kolme päivää, teethän varauksen suoraan Visit Naantaliin.