Esteetön kohde, Majoitus, Esteetön majoituspaikka, Hotellit ja pienhotellit

Kultaranta Resortin Luhtihotelli

Kultaranta Resortin Luhtihotelli

Kultaranta Resortin Luhtihotelli tarjoaa tasokasta, skandinaavisen tyylikästä majoitusta luonnon helmassa, mutta aivan lähellä Klubirakennuksen palveluita. Rauhallisessa saaristomaisemassa mieli lepää ja keho rentoutuu. Luhtihotelli ja lomahuoneistot tarjoavat yksityisyyttä ja ylellistä mukavuutta sekä työssä että vapaa-ajalla. Hotellivieraiden kannattaa testata taitojaan minigolfin tai frisbee- ja futisgolfin parissa ja haastaa ystävät leikkimieliseen kisaan.

Välineet saat Kultaranta Resortin vastaanotosta kierrosmaksua vastaan. Luonnon helmaan pääsee kävelymatkan päässä olevalla Kultaranta Kurun ulkoilualueella. Legendaarisen ketunlenkin ja Ilveskallion reitin luontopolut ovat pituudeltaan yhteensä noin kolme kilometriä ja monimuotoisessa saaristoluonnossa irtautuu helposti arjen rutiineista. Kartan saa vastaanotosta tai sen voi ladata puhelimeen.

Kultaranta Resortin lahjakorttikaupasta voi ostaa erilaisia lomapaketteja ja viettää lomaasi kotimaassa. Miltä kuulostaisi Herkuttelijan loma Naantalissa? Majoitut luonnon keskellä Luhtihotellimme standard-huoneessa, nautit maukkaan buffetlounaan ja herkuttelet gourmetpizzalla.

Kultaranta Resortin Luhtihotelli

Tasokkaat, skandinaavisen tyylikkäät majoitustilat tarjoavat hyvän yöpaikan Naantalin lomalle ympäri vuoden. Kaksikerroksisen Luhtihotellin Standard – ja Mini Suite – tason huoneet sijaitsevat rauhallisessa ympäristössä luonnon helmassa. Pidempään lomailuun soveltuvat saunalliset lomahuoneistot. Hyvin nukutun yön ja herkullisen aamiaisen jälkeen suuntaat hyvillä mielin Muumimaailmaan tai vanhaan kaupunkiin, jonne on vain viiden minuutin ajomatka.

Savuton kohde, lemmikkihuoneita löytyy Standard – tason huoneista, mutta vähäisen määrän vuoksi saatavuutta tulee tiedustella erikseen suoraan Kultaranta Resortista. Kultaranta Resortin vastaanotossa sekä hotellihuoneissa on veloitukseton langaton internetyhteys. Luhtihotellihuoneet ovat kaikki ilmastoituja.

Majoitusvuorokausi alkaa klo 15.00 ja päättyy lähtöpäivänä klo 12.00. Avain Kultaranta Resortin vastaanotosta.

Samana päivänä tehtävät varaukset Visit Naantalista p. 02 435 9800 tai suoraan kohteesta.

Kultaranta Resortin Luhihotellihuone.

Luhtihotellin Standard 2 hh

Majoitukseen sisältyy

Huonehintaan sisältyy aamiainen (kevät-, kesä ja syyskaudella), liinavaatteet, pyyheliinat kahdelle sekä loppusiivous ja klubin saunaosaston ja kuntosalin käyttö. Mahdollisuus yhteen lisävuoteeseen vuodesohvassa (lisämaksusta). Alle 3-vuotiaat lapset ilman omaa vuodepaikkaa/pyyheliinaa veloituksetta.

Valoisa huone kahdelle aikuiselle ja yhdelle lapselle, jossa kalustamaton ulkoterassi tai ranskalainen parveke. Sijainti 1.-2. kerroksessa. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Huoneessa on vuoteet (2 x 90 cm) sekä vuodesohva (120 cm), joka ei automaattisesti sisälly huonehintaan. Vuodesohva myydään lisävuoteena, katso hinnat alla. Lisäksi huoneessa on taulu-tv, jääkaappi, vedenkeitin ja hiustenkuivaaja. Huoneet ovat ilmastoituja.

Kultaranta Resortin Luhtihotellihuone.

Luhtihotellin Mini Suite 2 hh

Majoitukseen sisältyy

Huonehintaan sisältyy aamiainen (kevät-, kesä ja syyskaudella), liinavaatteet, pyyheliinat kahdelle sekä loppusiivous ja klubin saunaosaston ja kuntosalin käyttö. Mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen alkovin vuoteessa ja vuodesohvassa (lisämaksusta). Alle 3-vuotiaat lapset ilman omaa vuodepaikkaa/pyyheliinaa veloituksetta.

Tilavassa huoneessa on parivuode (180 cm) ja yksi vuode (90 cm) alkovissa sekä lisäksi vuodesohva (120 cm), jotka eivät automaattisesti sisälly huonehintaan. Yksi vuode ja vuodesohva myydään lisävuoteina, katso hinnat alla. Sijainti 1.-2. kerroksessa. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Huoneessa on kalustamaton ulkoterassi tai ranskalainen parveke, taulu-tv, jääkaappi, vedenkeitin ja hiustenkuivaaja. Huoneeseen mahtuu enintään 2 aikuista ja 2 lasta. Huoneet ovat ilmastoituja.

Varaukset ja lisätiedot:

Kultaranta Resortin standard-huoneet ovat varattavissa Visit Naantalin verkkokaupasta silloin kun sinulle sopii. Palvelemme sinua varausasioissa mielellämme myös puhelimitse 02 43 59800 tai sähköpostilla info@visitnaantali.com.

Voit tehdä varauksen myös suoraan hotellista puhelimitse 075 326 6000 tai sähköpostilla myyntipalvelu@kultarantaresort.fi. Jos kalenteri näyttää varattua, kysy varaustilannetta suoraan hotellista.

Esteettömyys Kultaranta Resortin Luhtihotellissa

Kultaranta Resortin hotellihuoneisiin kirjaudutaan suoraan ulkoa ja kolmessa rakennuksessa sijaitsevien hotellihuoneiden alakerran huoneissa sijaitsee myös inva-huoneita, joissa on leveämmät wc-tilat ja oviaukot.

Kultaranta Resortin Klubirakennukseen pääsee parkkipaikalta helposti kulkemaan loivaa liuskaa ylös ja klubirakennuksesta löytyy tilavat oviaukot liikkumiseen sekä inva-wc. Klubirakennuksen alakerran Wellness-osastolle pääsee kulkemaan ulkokautta talon takaa myös vaivattomasti.

Kysy lisää varauksen yhteydessä!