9 x majoituskohteet Naantalissa

Majoitus Naantalissa

Majoitus Naantalissa on hyvä vaihtoehto niille matkailijoille, joilla on aikaa viettää useampi päivä legendaarisen lomakaupungin huomassa. Majoituskohteet Naantalissa vaihtelevat täyden palvelun hotelleista ihastuttaviin aamiaismajoituskohteisiin, sympaattisista huoneistoista saariston mökkimajoitukseen.

Naantalin erinomainen sijainti lähellä Turkua ja hyvien kulkuyhteyksien päässä syvemmälle saaristoon tekevät alueesta loistavan tukikohdan saaristoon suuntautuvalle lomalle. Majoituskohteita löytyy Naantalin keskustasta, vanhasta kaupungista sekä Naantalin saariston alueelta.

Tutustu osaan Naantalin majoitusvaihtoehtoihin alapuolella olevasta listasta. Osaan hotelleista ja huoneistokohteista voit tehdä varauksen suoraan Visit Naantalin majoitusvaraamossa.

Tammiston majoituspalvelun keltainen julkisivu kesällä.

Tammiston majoituspalvelu

Tammiston majoituspalvelu tarjoaa aamiaismajoitusta, mökkejä, asuntoja sekä Matkaparkin Naantalissa. Ennen maatilana palvellut päärakennus pihapiireineen tarjoilee tunnelmallista majoitusta modernilla otteella.

Kuulas Garden Grill & Cafe on Tammiston B&B:n aurinkoinen terassiravintola, jonka sydän on hiiligrilli. Kuulaksen tarina alkoi jo yli sata vuotta sitten kun entisen Tammiston maanviljelystilan päärakennus rakennettiin ja puutarhaan istutettiin omenapuita.


Naantalin Kylpylä

Palveluiltaan ja puitteiltaan Suomen parhaana palkittu hotelli (World Travel Awards 2019 ja 2020) on ainutlaatuinen kokonaisuus, jonka muodostavat tasokkaat kylpyläpalvelut, hotelli-, ravintola-, hoito- ja kokouspalvelut keskustan läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Rantaa pitkin on lyhyt kävelymatka vanhaan kaupunkiin, nähtävyyksiin ja Muumimaailmaan.


Naantalin City Apartments

Modernissa, viihtyisässä ja tyylikkäässä huoneistohotellissa vietät mukavan loman tai asut vaivattomasti pidempäänkin. Hotellin vieressä sijaitsee Naantalin Kylpylä kattavine palveluineen.

City Apartmentsin asiakkaat voivat vierailla kylpyläosastolla sekä nauttia kylpylän runsaasta aamiaisbuffetista edullisempaan asiakashintaan. Kylpylältä löydät myös ravintoloita, kauneushoitolan, kampaamon, Promenade-myymälän ja vaikkapa polkupyörien vuokrauspisteen. Naantali City Apartments on osa Sunborn Hotels & Restaurant -ketjua ja Naantalin Kylpylän majoitustarjontaa.


Kultaranta Resort

Kultaranta Resortin tasokkaissa, skandinaavisen tyylikkäissä majoitustiloissa yövyt luonnon helmassa, mutta aivan lähellä Klubirakennuksen palveluita.

Rauhallisessa saaristomaisemassa mieli lepää ja keho rentoutuu. Luhtihotelli ja lomahuoneistot tarjoavat yksityisyyttä ja ylellistä mukavuutta sekä työssä että vapaa-ajalla. Hotellivieraiden kannattaa testata taitojaan minigolfin tai frisbee- ja futisgolfin parissa ja haastaa ystävät leikkimieliseen kisaan.


Vaaleanpunainen puutalomajoituksen ulkoseinä Naantalin vanhassa kaupungiss, taustalla näkyy kirkko.

Lintulan Pikkukodit ja muut huoneistot vanhassa kaupungissa

Visit Naantalin majoitusvaraamossa on tarjolla useita suosittuja ja käteviä huoneistomajoituskohteita. Lintulan Pikkukodit sijaitsevat aivan vanhan kaupungin vierasvenesataman läheisyydessä, idyllisen Myllymäen laella. Kuusi erikokoista ja -näköistä huoneistoa ovat viehättävä mahdollisuus yöpyä aidoissa vanhoissa puutaloissa.

Naantalin vanhan kaupungin majoituskohteet Huoneisto Merikorte ja Mannerheiminkadun huoneisto sijaitsevat keskeisellä paikalla vanhan Naantalin pääkadun varrella. Molemmista huoneistoista on lyhyt kävelymatka Naantalin rantaan, ravintoloihin, Muumimaailmaan sekä Naantalin keskustan palveluihin.


Taattisten tila

Taattisten tilalla yhdistyy maatalon vieraanvaraisuus ja huoleton ilmapiiri upeaan saaristoluontoon. Tilan värikäs historia alkaa jo 1500-luvulta ja nykyään tilalla toimii B&B sekä taiteilijaresidenssi.

Tila sijaitsee hyvien yhteyksien päässä saariston rengasreitin varrella kauniissa Naantalin saaristossa. Voit majoittua pihapiirin historiallisissa rakennuksissa tai lähimetsän tunnelmallisissa hirsimökeissä.


Saunakukka-huoneiston makuutila.

Kätevää huoneistomajoitusta Naantalissa

Visit Naantalin majoitusvaraamosta löytyy myös käteviä omatoimikohteita majoittujille, jotka arvostavat huoneistojen vaivattomuutta. Valitse keskustan uusien kerrostalojen Victoria-huoneisto, Saunakukka-piilopirtti Luonnonmaalla, Puistotien tai Luostarinkadun huoneistot lähellä kirkkopuistoa tai tykätty Merimieshuoneisto lähellä Naantalin Kylpylää. Huoneistosta on lyhyt kävelymatka Naantalin Kylpylän palveluille sekä kylpylähotellin viereiselle uimarannalle.


Saaristohotelli Vaihela

Keskellä upeinta saaristoa, Velkuanmaan saarella, sijaitsee herkullisesta ruuastaan kuuluisa Saaristohotelli Vaihela, jonne on matkaa 35 km Naantalin keskustasta. Velkualle pääsee komeiden saaristosiltojen, kaarteilevien maaseututeiden ja kahden lossimatkan kautta.

Ahvenseläkkeistään ja kahvimarinoidusta lampaastaan kuuluisa keittiö, kesäterassi sekä loistava viinikellari maisteluiltoineen ovat sekä veneilijöiden että autoilijoiden suosiossa.


Lomahyppäys

Lomahyppäyksen vanhalla kalastajatilalla on useita talvivarusteltuja vuokramökkejä merenrannalla. Kotieläimet ja harrastusmahdollisuudet saavat Muumimaailmassa vierailevat lapsiperheet viihtymään turvallisessa ympäristössä. Tervetuloa kokemaan aitoa saaristoelämää.