Näe ja koe, Aktiviteetti, Pyöräily, Retki, Vastuullinen matkailu

Pyöräreitti Naantalista Askaisiin / 3-6 tuntia

Pyöräreitti Naantalista Askaisiin

Pyöräreitti Naantalista Askaisiin on hyvä vaihtoehto aktiivisella matkailijalle. Reitin pituus on noin 50 kilometriä ja sen varrelta löytyy niin kulttuurinähtävyyksiä kuin upeita saaristomaisemia sekä siltoja.

50 kilometrin pyöräilyreitti Naantalin lähiseudulla

Pyöräileville matkailijoille Naantali ja lähikunnat tarjoavat vaihtelevia pyöräreittejä maaseudun ja saaristomaisemissa. Tämä 50 kilometrin pyörälenkki on maastoltaan vaihteleva ja sen pyöräilemiseen on hyvä varata aikaa 3-6 tuntia. Tutustu myös lyhyempiin Luonnonmaan pyöräilyreitteihin.

Tutustu ilmaisen Nomadi-sovelluksen reittikuvaukseen, lataa appi sovelluskaupasta ja lähde retkelle!

Naantali-Merimasku-Askainen-Lemu-Masku-Naantali

50 km / vaihteleva / 3-6 h

Reitti on tarkoitettu hieman enemmän haastetta kaipaaville pyöräilijöille. Reitti kulkee läpi kauniiden saaristomaisemien Merimaskun, Askaisten, Lemun ja Maskun kautta takaisin Naantaliin.

Matkan varrella näet monia siltoja upeine näköaloineen, perinteisiä meri- ja maalaismaisemia, Louhisaaren kartanon ja voit tutustua Kultarannan puutarhaan opastetuilla kierroksilla. Mukavia levähdyspaikkoja löytyy matkan varrelta useita.

Visit Naantali järjestää myös omatoimisia pyöräretkiä Saariston Rengastielle sekä Utöseen ja Ahvenanmaalle saakka. Kysy lisää puhelimitse tai s-postilla.Nettisivuiltamme löytyy lisätietoa eri vaihtoehdoista sekä kaikki reittikuvaukset karttoineen, jotka voit tulostaa mukaan tai tallentaa puhelimeesi.

Askaisten lenkki: Naantali-Merimasku

Askaisten lenkki: Merimasku-Askainen ja paluu Naantaliin

Vinkki! Tämä pyöräilyreitti löytyy myös Nomadi-sovelluksesta. Lataa reitti ja tutustu sen varrella olevaan kohteisiin älypuhelimesi avulla. Lue Qr-koodi ja eikun pyöräilemään!

Tutustu myös Pieni Rengastie pyöräillen -reittiin sekä Naantalin Luonnonmaan saaren pyöräilyreitteihin.

Kolme pyöräilijää katsoo merimaisemaa sillalta.

Pyörävuokraus

Vuokraa polkupyörän muutamaksi tunniksi tai useaksi päiväksi ja tutustua Naantaliin ja upeaan saaristoon. Valitse Visit Naantalin suunnittelemista reiteistä itsellesi sopivin ja mieluisin. Näillä reiteillä pääset näkemään ainutlaatuista ja monipuolista saaristoluontoa sekä paikallista kulttuuria kiehtovien kohteiden avautuessa reittien varrella. Voit vuokrata pyörän Naantalista, seikkailla läpi saariston ja jättää seuraavaan pisteeseen, esimerkiksi Turkuun tai Kustaviin.

Tutustu pyörävuokrauksen hinnastoon.