Aktiviteetti

Liiku ja ulkoile Naantalissa

Liiku ja ulkoile Naantalissa

Liiku ja ulkoile Naantalissa ympärivuotisesti ja koe liikunnan riemua aurinkoisessa saaristokaupungissa. Naantalista löytyy puitteet kuntoiluun ja retkeilyyn. Alueen monipuolinen luonto sekä tasokkaat liikuntayritykset antavat mahdollisuuden nauttia lomasta ja vapaa-ajasta liikunnan merkeissä.

Tutustu myös Naantalin aktiviteetteihin ja ideoihin mitä tehdä ja kuinka viettää aikaa Naantalissa.

Naantalin luonto- ja kuntopolut sekä reitit

Luonnonmaalla on 1,6 km valaistu kuntorata, reitin varrella on laavu. Suovuoressa on 4 km:n valaistu kuntorata, Merimaskussa on 2,2 km:n ja Rymättylässä 1,5 km:n kuntoradat. 

Lasten leikkikentät

Naantalista löytyy runsaasti leikkikenttiä lapsille, kurkista lista leikkikentistä tästä.

Naantalin uimarannat

Nunnalahden uimaranta, Taimon ranta, Naantalin Kylpylän ranta, Porhonkallio, Kyläranta ja Lappalaistenmäki sijaitsevat Naantalissa. Myös Muumien kotisaarella, Kailossa, on uimaranta. Merimaskussa on Apajan uimarannat, Rymättylässä on Poikon ja Maskulaisentien uimarannat ja Velkuan uimaranta sijaitsee Sinervon talon edustalla. Lisätiedot ja mahdolliset muutokset

Koirapuistot ja lemmikkien uimaranta

Naantalissa on neljä aidattua koirapuistoa: keskustassa Myllykiventien päässä radan vieressä (aidan korkeus 120 cm), Karvetissa Marjapolulla (aidankorkeus 150 cm), Soinistentien varrella puistoalueella (aidan korkeus 120 cm) sekä Luonnonmaalla Käköläntien varrella (aidan korkeus 200 cm). Eläinten uiminen yleisillä uimarannoilla on kielletty. Lemmikin uimiseen on varattu toistaiseksi oma uimaranta Soinisista Soiniementien varrelta.

Tennis

Tennistä pelataan kesällä Naantalin kaupungin ylläpitämillä tiilimurskakentillä Kirkkopuistossa ja Kailon saaressa. Kenttiä voi varata Nunnalahden kioskista kesäaikaan tai sähköisesti kaupungin sivuilta. Maksu ja avaimet kesäaikana kioskilta sen aukioloaikana. Tennistä voi pelata myös Naantalin Kylpylän puutarhan tenniskentällä, varaukset Kylpylän vastaanotosta, p. 02 44 550.

Minigolf

Naantalin Kylpylän minigolf on hauska tapa viettää aikaa perheen tai tuttujen kanssa. Jälkipeleihin on hyvä siirtyä vaikka joihinkin Kylpylän ravintolaan herkuttelemaan ja laskemaan tuloksia. Avoinna kesäaikana. Tiedustelut Kylpylän vastaanotosta, p. 02 44 550. 

Kirkkopuisto

Naantalin luostarikirkon kupeessa sijaitsee upea ja kesäisin tapaamispaikkana toimiva Kirkkopuisto. Kävelytiet halkovat tätä rauhallista aluetta ja penkkejä on monin paikoin, joten paikalleen sopii jäädä ihailemaan historiallista ympäristöä. Kesäisin järjestetään monia tapahtumia niin musiikin kuin liikunnan ystäville. Puiston keskellä sijaitsee vanha paviljonki, jonne voi sateen sattuessa hakeutua suojaan. Musiikkitapahtumissa paviljonki toimii esiintymislavana. Puisto soveltuu loistavasti myös picnic-paikaksi.